Şimdi Ara

Amd radeon hd 7***m mavi ekran hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp pavilion g6 türünde bir laptopum var içinde iki ekran karti var intel hd 4000 ve amd radeon 7***m fakat amd olan harici kart cok uzun zamandir devre dışı nedenini bilmiyorum ama uzun zaman önce cs:go oynarken pc mavi ekran hatası vermisti sonra win 8 format attim ve o zamandir ekran karti gorunmuyu yaklasik 1 ay once nedeni forumlarda cok aradim driver guncelle felan dendi neyse otomatik guncelleyince zaten guncel diyordu ve bende amd nin kendi sitesinden programi kendim manuel bi sekilde kurup guncellemeyi denedim sonra tam surucuyu yuklerken yarisinda baktim ekran kartini goruyor dememle pc mavi ekran hatasi verdi sonra otamatik onarma felan nafile hic bi ise yaramadi tekrar win 8 formati attim ve 1 ay bu sekilde kullandim bugun bunun nedenini tekrar arastiriyim dedim ve pc ye tekrar amd surucusunu yukledim ve yine mavi ekran hatasi verdi.sizce bunun nedeni nedir ekran kartindami sorun var yoksa hdd de ekran kartinin oldugu yerdemi sorun var bilmiyorum beni bilgilendirip yardim ederseniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bunu nedenini bilen!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.