ekran kartım çalışmıyor. driver güncellemesi yapmaya çalışıyorum 'Yükleme tamamlandı.Kurulum işlemi sırasında uyarılar alındı.Günlük kaydını görüntüleyin diye hata veriyor. Günlük kaydında ise <?xml-stylesheet type="text/xsl" href="Report.xml.xsl"?> <monetreport xmlns:dt="urn:schemas-microsoft-com:datatypes"> <general> <cmdline>-UI </cmdline> <time>05/06/16 20:33:27</time> <action></action> <download></download> </general> <dcm> </dcm> <exist> <package> <description>AMD Catalyst Yükleme Yöneticisi</description> <result></result> <version>8.0.916.0</version> <size>20 </size> </package> <package> <description>AMD Ekran Sürücüsü</description> <result></result> <version>13.152.1.2000</version> <size>90 </size> </package> <package> <description>AMD Accelerated Video Transcoding</description> <result></result> <version>13.15.100.30918</version> <size>3 </size> </package> <package> AMD Catalyst Control Center <result></result> <version>2013.0918.1802.30548</version> <size>150 </size> </package> </exist> <install> </install> <uninstall> </uninstall> <downloaded> </downloaded> <resource> <hwinfo>Donanım bilgileri</hwinfo> <existpkg>Mevcut paketler</existpkg> <pkg2inst>Yüklenecek paketler</pkg2inst> <pkg2uninst>Kaldırılacak paketler</pkg2uninst> <otherdev>Algılanan diğer cihazlar</otherdev> <errmsg>Hata mesajları</errmsg> <name>Ad</name> <manufacture>Üretici</manufacture> <chiptype>Çip türü</chiptype> <chipid>Cihaz Kimliği</chipid> <otherhw>Diğer donanım</otherhw> <download>İndirme paketleri</download> <succeed>Başarılı</succeed> <fail>Başarısız</fail> <vendorid>Satıcı Kimliği</vendorid> <classcode>Sınıf Kodu</classcode> <revisionid>Revizyon Kimliği</revisionid> <ssid>Alt Sistem Kimliği</ssid> <ssvid>Alt Sistem Satıcı Kimliği</ssvid> <header1>Catalyst™ Yükleme Yöneticisi</header1> <header2>Kurulum Raporu</header2> <finalstatus>Son Durum:</finalstatus> <versionofitem>Öğe Sürümü:</versionofitem> <size>Boyut:</size> <bytes>Megabayt</bytes> </resource> </monetreport> yazıyor.Ne anlama geldiğini anlamadım.Amd sitesinden son güncellemeyi indirip denedim.Kaldırdım tekrar denedim fakat olmadı.Yardım.