Şimdi Ara

AMD Radeon HD 7990'da fiyat indirimine gidildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bu nesil ekran kartları oyunlarda yeterli.7990'ı bu fiyattan alırsan kralsın.Bu durumda yeni nesil ekran kartlarının avantajı güç tüketimi olabilir birde uygun fiyata daha iyi performans verebilir.Bu kart yanında oyun paketi hediye olarak veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 38derece

Burdan anlamamız gereken bence şu; amd stoklarını eritmeye bu şekilde istekliyse bu demek oluyor ki yeni mimari çok iddialı ve yeniliklere sahip kartlar sunacak

Windows 8.1' de DirectX 11.2 desteği olcak yeni çıkacak olan AMD Radeon HD8000 serisi muhtemelen DirectX 11.2 destekleyecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow123

beyler ben bu kartı nerden alırsam alayım bu oyunlar hediye verilecekmi acil cevap lütfen

hayır sadece Amerika için geçerli şuan.

Bilmeden sallamayin lutfen

http://sites.amd.com/uk/promo/Documents/never-settle-multi-bundle-offer-landing.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Seneye 299 dolara düşünce aliriz.

O kart o fiyata düştüğünde oynatabileceği oyun pek olmaz heralde Haliylede kimse o karta bakmaz.
  • quote:

beyler ben bu kartı nerden alırsam alayım bu oyunlar hediye verilecekmi acil cevap lütfen

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202036
  • b i z a h m e t

• alak ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: KANUNI61

(AMD, en hızlı ekran kartını) ben enhızlı kart olarak biliyordum sadece amd nindeyil sanıyordum

zaten öyle tek kart olarak en hızlı kart şuan. mars I-II vidyolarını izlersen anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: abizer

quote:

hocam bu site güvenlirmi aldığım zaman kaç günde gelir , kargoda sıkıntı olurmu kırık gelme vs ?

• quote:

quote:

quote:

hocam bu site güvenlirmi aldığım zaman kaç günde gelir , kargoda sıkıntı olurmu kırık gelme vs ?

Newegg sadece kamada ve Amerika'ya kargo yapmaktadır

• 700 dolara ekran kartı satmak da dahiyane bir pazarlama stratejisi olsa gerek. 150 dolarlık ile arasında sadece 3-5 fps 'den başka hiçbir fark yokken yine de alanlar olacak tabii ki. Fazla parası olan adam için yapılmış bir karttan başka birşey değil bence ama asgari ücrete çalışıp bu kartı alanlara ne desem boş. Saphire hediye oyun veriyor diye ekran kartı aldım zamanında bir tane bile oynanacak oyun vermediler. Abudik gubidik program vermişlerdi sanırım bir tane o da hiçbir işime yaramamıştı. Spam yapmak için email adresimi aldıkları yanlarına kâr kalmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

quote:

quote:

o zaman bu arkadaş bana neden bu linki atıpta hayallerimi yerle bir etti:@

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

quote:

quote:

o zaman bu arkadaş bana neden bu linki atıpta hayallerimi yerle bir etti:@

En uygun orada olduğu için olabilir. Ancak sadece Kanada ve Amerika'ya gönderiyorlar.
    Türkiye'ye gönderseler bile kesin gümrükte kalacak,orada da bir sürü para bayılacaksınız

• Ordan alma imkânı olanlar için kaçırılmayacak fırsat. Oyunların her birinin ortalama 30 dolardan saysanız 240 dolar eder. 200 bile deseniz, kart 500 dolara gelir ki, 7970'in ilk çıktığındaki fayatıydı bu da yanılmıyorsam. Her türlü alınır yani. Hele de şu bazı sürücüsel sorunlar giderilmişken.
  • Satış konusunda GTX690'ın ve özellikle de GTX Titan'ın gerisindeydi. Çıktığı zaman bile biraz daha göz doldurması için 8 oyun veriliyordu. Şimdi de satmadığı için fiyatı düşürülmüş. İyi de olmuş. Belki Nvidia'nın üst seviye kartlarını da etkile bu indirim. Performans olarak GTX690'ı geçemiyor olsa da 3 GB belleği sebebiyle her türlü GTX690'a tercih edilir. Hele ki bu fiyata...
  • Kartın yanında 8 oyun bedava dile kolay.
  • Oyun paketi olayı iyiymiş, hakikaten yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 1 ekran kartı parası
  • quote:

Orijinalden alıntı: msicak

700 dolara ekran kartı satmak da dahiyane bir pazarlama stratejisi olsa gerek. 150 dolarlık ile arasında sadece 3-5 fps 'den başka hiçbir fark yokken yine de alanlar olacak tabii ki. Fazla parası olan adam için yapılmış bir karttan başka birşey değil bence ama asgari ücrete çalışıp bu kartı alanlara ne desem boş. Saphire hediye oyun veriyor diye ekran kartı aldım zamanında bir tane bile oynanacak oyun vermediler. Abudik gubidik program vermişlerdi sanırım bir tane o da hiçbir işime yaramamıştı. Spam yapmak için email adresimi aldıkları yanlarına kâr kalmıştı.

150 dolarlıkla arasında 3-5 fps? 350 dolarlık kartın neredeyse iki katı performans veriyor+ adamalr 8 tanede oyun veriyor daha ne yapsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: msicak

700 dolara ekran kartı satmak da dahiyane bir pazarlama stratejisi olsa gerek. 150 dolarlık ile arasında sadece 3-5 fps 'den başka hiçbir fark yokken yine de alanlar olacak tabii ki. Fazla parası olan adam için yapılmış bir karttan başka birşey değil bence ama asgari ücrete çalışıp bu kartı alanlara ne desem boş. Saphire hediye oyun veriyor diye ekran kartı aldım zamanında bir tane bile oynanacak oyun vermediler. Abudik gubidik program vermişlerdi sanırım bir tane o da hiçbir işime yaramamıştı. Spam yapmak için email adresimi aldıkları yanlarına kâr kalmıştı.

İşte 150 dolarlık kartla 7990 arasındaki 3-5 FPS'lik fark: 7990 vs 7790 Karşılaştırması

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.