Şimdi Ara

AMD Radeon HD 7990'da fiyat indirimine gidildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• AMD Radeon HD 7990'da fiyat indirimine gidildi

Yeni nesil ekran kartı modelleri için hazırlık çalışmalarını sürdüren AMD, güncel ürün gamındaki en hızlı ekran kartı modeli olan Radeon HD 7990 için fiyat indirimine gitti. Çift grafik işlemcili yapısı ile performans tutkunları için yüksek çözünürlükte en yüksek oyun deneyimini sunmak üzere tasarlanan ve piyasaya 999 dolarlık fiyatlandırma üzerinden çıkan Radeon HD 7990, Amerika'da 650 dolar seviyesine kadar gerilemiş durumda.

AMD ve PowerColor gibi Radeon HD 7990 modeline sahip olan iş ortağı firmalar, en hızlı ekran kartı için 799 dolar bandını yeni fiyat olarak belirlerken, farklı satış noktalarında ekstra indirim ve kampanyalar ile Radeon HD 7990 modellerini daha da uyguna bulabilmek mümkün. Mevcut fiyatlandırma ile Nvidia tarafında GeForce GTX 780 ve GTX Titan'dan daha ucuza alınabilecek Radeon HD 7990, düşük fiyata ek olarak BioShock Infinite, Tomb Raider, Crysis 3, Far Cry 3 Blood Dragon, Far Cry 3, Hitman Absolution, Deus Ex: Human Revolution ve Sleeping Dogs'dan oluşan 8 yapımlık oyun paketini de hediye ediyor. Görünen o ki, yeni nesil ekran kartları öncesinde stok eritmeyi hedefleyen AMD, en hızlı ekran kartını daha düşük bir fiyat ve tam sürüm oyunlar ile rakip modellere karşı daha cazip kılma hedefinde.

• Verdigi oyunlarin parasinin toplami bile bir ekran karti parasi nerdeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd tanıtsa bi yeni ekran kartlarını da yönümüzü bilsek

• (AMD, en hızlı ekran kartını) ben enhızlı kart olarak biliyordum sadece amd nindeyil sanıyordum

• Türkiye de 1300 lira olsa bi de bu 8 oyunu verse ya

• Seneye 299 dolara düşünce aliriz.

• Ohaa bedava verseydi bari . Üstteki arkadaşın dediği doğru. Verdiği oyunlar zaten o parayı hak ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya iyi de o oyunları Türkiye'de alabiliyor muyuz? Ben sorduğumda satıcılar oyun moyun yok dedilerdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutercim -- 9 Ağustos 2013; 16:00:59 >
  • Burdan anlamamız gereken bence şu; amd stoklarını eritmeye bu şekilde istekliyse bu demek oluyor ki yeni mimari çok iddialı ve yeniliklere sahip kartlar sunacak

• Bence çok iyi bir fırsat AMD rakiplerine göre çoğu hatta her zaman düşük fiyata daha güçlü ürünler satıyor bütçeli sistem toplamak isteyen varsa AMD sistem tercih etmelidir...

• bir sonraki indirime ancak alırım herhalde.
  • Oyunları alabiliyor muyuz diyenler Sapphire marka bir kart alıp Sapphire Select Club'a Amerika hesabı açıp kartı oraya kaydedin mis gibi de oyunları alın.

• Bu haber 9000 serisine olan beklentimi artırdı bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkWarrior61

Oyunları alabiliyor muyuz diyenler Sapphire marka bir kart alıp Sapphire Select Club'a Amerika hesabı açıp kartı oraya kaydedin mis gibi de oyunları alın.

Tum sapphirelerde gecerlimi 7950 aldim bugun hangi oyunlar var bedavaya

• o oyunlarla beraber o fiyata burada satsınlar bende alırım.

• Hadi bekliyorum Türkiye'ye gel
  • Ufffff!

• beyler ben bu kartı nerden alırsam alayım bu oyunlar hediye verilecekmi acil cevap lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow123

beyler ben bu kartı nerden alırsam alayım bu oyunlar hediye verilecekmi acil cevap lütfen

hayır sadece Amerika için geçerli şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

Orijinalden alıntı: TurkWarrior61Oyunları alabiliyor muyuz diyenler Sapphire marka bir kart alıp Sapphire Select Cluba Amerika hesabı açıp kartı oraya kaydedin mis gibi de oyunları alın.
    Tum sapphirelerde gecerlimi 7950 aldim bugun hangi oyunlar var bedavaya

Hayır sadece 7990 için geçerli. Bir arkadaşım almıştı ondan biliyorum. :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.