Şimdi Ara

AMD Radeon R8 M535DX ile başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Radeon R8 M535DX ile başım dertte ben bu aygıtın sürücüsünü kendi amd sitesinde bulamıyorum maalesef ve bu sürücü bilinmiyor açıkçası aygıt sürücüsünden güncelleme yaptıktan sonra belirdi bu normalde R7 serisinin bir türü idi ben şimdi ne yapayım lütfen yardım edin

Radeon ayarlarına girdiğimde 2 tane ekran kartı gözüküyor birisi r7 graphics diğeri r8 m535dx birincil olan r7 graphics ancak ben bunların sürücülerine nasıl ulaşabilirim çünkü anlamadım tam nasıl olduğunu bunu aydınlatır mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_selim -- 30 Eylül 2018; 1:19:52 >

• amd driver konusunda hala sıkıntılı özelden programın ismini yollıyacağım malum forum banlamasın şimdi
  • Aynı durumu ben de yaşıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı ? Ekran kartının cidden modelini öğrenmek istiyorum ilk aldığımda R8 m535dx idi amd sitesinden sürücü bulamadım. Sonra Crimson uygulamasını güncelledim otamatik sürüm buldu. Ondan sonra ekran kartım yok oldu ve sadece entegre olan gözüküyor yani R7 Graphics 512 mb. 4gb ekran kartımı kullanamıyorum. O da en son r7 m440 oldu ama o olmadığına eminim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Aynı durumu ben de yaşıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı ? Ekran kartının cidden modelini öğrenmek istiyorum ilk aldığımda R8 m535dx idi amd sitesinden sürücü bulamadım. Sonra Crimson uygulamasını güncelledim otamatik sürüm buldu. Ondan sonra ekran kartım yok oldu ve sadece entegre olan gözüküyor yani R7 Graphics 512 mb. 4gb ekran kartımı kullanamıyorum. O da en son r7 m440 oldu ama o olmadığına eminim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • güncel
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    birader banada yolasana yoksa pc çökecek
    bana da gönderebilir misiniz?
    banada atarmısın abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.