Şimdi Ara

AMD RADEON RX 5700XT 8Gb SIFIR Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 AMD RADEON RX 5700XT 8Gb SIFIR Satılık
    Ürün sıfır ocak ayında hepsi buradadan alındı , hiç takılmadı kullanılmadı, pc toplamak için alındı ama ihtiyaç nedeniyle satılıktır takas yoktur. 3100 son fiyattır,3500den çektim pazarlık yapmayın şuan güncel değeri 3871? istanbul beykozdan elden teslim edebilirim ,il dışı eft sonrası kargolarım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 27 Şubat 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• amurado A kullanıcısına yanıt
    Son birtane kalmış farkındaysan stokta lazım ise al kardeşim en ucuzu en ucuz trendse ki 3600küsür oda 1tane... dışarda en uygun 3800küsürden başlıyor fiyatı gayet uygun 😉

Ayrıca kafadan birtane ekran kartı modeli yazıp problem dersen zaten problemi bulursun nasıl bir sığ düşüncedir , geliştirin kendinizi

İlanda damping yapıyorum son birtane ürünün hatrına 3500den =>>> 3300 e çekiyorum. Sıfır ürün için gayet makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkezisyan -- 28 Şubat 2020; 20:16:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amurado A kullanıcısına yanıt
    İlgilenenler için şuraya incelemesini bırakayım:
    Hardware Unboxedyoutube
    Worst 5700 XT Period, Asus TUF Gaming X3 RX 5700 XT OC, DON'T BUY!
    https://www.youtube.com/watch?v=OJU8jKIYtS4
  • Sıfır hiç kullanılmamış proje iptal tr garantili 3100 son fiyat bu fiyata sıfır bulamassısız . Zararına satış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.