hocam sizin öneriniz ile sarı siteden rx6700xt ekran kartı bakıyorum, sizce ikinci el rx6700xt fiyatı ne kadar olmalı, hocam bir de siz daha önce sarı siteden ekran kartı veya başka bir ürün aldınız mı? parayı satıcının hesabına geçip kargodan boş kutu almak istemediğim için soruyorum |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (745. sayfa)
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 4.2.2025)
-
-
Genelde 6000-7000 aralığında oluyor. temiz bir kart için 6500 normaldir. Öyle problemler için o sitenin param güvende diye bir hizmeti var ama extra ücret alınıyor. Sistemin özeti siz onay vermeden paranız satıcıya gitmiyor, sanırım 1-2 gün süreniz oluyor onay için. Bizim forumun 2. el kısmınada bir bakmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Ekim 2023; 15:27:29 > -
Teşekkür ederim sorma fiyat aşırı uçmuş hatta 2 ay önce de baya düştü fiyatı. Neyse hayırlısı uygun fiyat denk gelirse aklında bulunsun bu iyi kart güç tüketimi de düşük Not: 5500 işlemci de o kadar zayıf olamaz 6700 yada 6700XT yi taşır bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Ekim 2023; 20:2:52 > -
LetGO'dan bak, ve gidip elden alabileceklerini araştır, adamla konuş, git kartı incele ve test edip al.
bak mesela garantisi devam ediyor 6000 TL
https://www.letgo.com/item/rx-6700-xt-xfx-qick-319-12-gb-ekran-karti-outlet-sifir-tr-iid-1662700878
*** Zayıf işlemcilerde amd daha iyi performans verir, fakat amd ön yargısı olan rtx 3070 / rtx 3060 ti'da bakabilir, ama sanki 6700xt daha iyi seçim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 6 Ekim 2023; 22:38:59 > -
videocardz.comAMD enables Fluid Motion Frames support for Radeon RX 6000 series - VideoCardz.comhttps://videocardz.com/newz/amd-enables-fluid-motion-frames-support-for-radeon-rx-6000-series
-
1 senedir İ5 6600K(4.5 oc) ile Sapphire Rx6600 ile kullanıyorum. Genellikle yarış oyunları oynuyorum forza horizon 5 eurotruck2 gibi oyunlar var hiç sorun yok. Fps tarzı oyunlarında denemiştim sıkıntı yoktu. 1080p ultra ayarlarla genellikle. Darboğaz olayına bence pek takılmayın. Tabi karar sizin öyle icap ediyorsa durumunuzda varsa değiştirin tabiki. İyi oyunlar..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Üstadım vakit ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim, sarı siteden 5.000 TL' ye Sapphire marka RX6700 (düz modeli) 10GB ekran kartı aldım, xt modelinde 8+6 pin güç girişi olduğundan dolayı onu eledim.
-
hocam 5500 işlemciye 2.el rx6700 (düz modeli) ekran kartını satın aldım, inşallah 1080p de işlemci darboğazına takılmam, teşekkür ederim
-
Yotutube farklı kombinasyonlarla videolar olması lazım isterseniz bi bakın fikir edinirsiniz. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. İyice incelemeden bence almayın. Anakarttan dolayı işlemciyi değiştirme imkanım yok benim olsaydı değiştirirmiydim bilmiyorum. Bu ekran kartını almadan videolarda i3 işlemciyle gayet güzel çalıştığını gördüm değiştirmeden aldım kullanıyorum sorunsuz çok şükür.
İyi etmişsin. 6700 güzel kart hayırlı olsun
teşekkür ederim hocam, umarım 5500 işlemci ile iyi bir ikili olurlar.
-
hocam kartı almadan önce youtubede bir çok video izledim, 5500 işlemci single player oyunlarda 6700' ü 1080p de rahatlıkla besliyor, ama iş online oyunlar olduğunda neredeyse ekran kartı kullanımı %50 lere kadar düşüyor ama fpslere baktığında bu düşüşün bir önemi kalmıyor, bende zamanında 5600 işlemci arasında baya gidip geldim ama aradaki fiyat farkından dolayı 5500 e yöneldim, diğer bir sebep ise anakartımın b450 chipset olmasıydı eğer anakartım b550 serisi olsaydı hiç düşünmeden 5600 ı satın alırdım, teşekkür ederim
-
2. sebebe takıldıysan hata yapmışsın ben x370 c6h anakarta 5700x işlemci ve 6700 kartı taktım canavar gibi oldu 5500 işlemciyi kaça aldın bilmem ama seni görsem 5700x işlemci bile tavsiye ederdim gayet performanslı 16 çekirdek ve serin işlemci fiyatta baya düşüktü bir ara ben 5.699,00 TL ye almıştım sonradan 5200 tl ye kadar inmişti umarım sende 1 yıl önce almamışsındır
-
evet abi aynen 2.sebepten dolayı, şöyle düşündüm, amd nasıl olsa am4 soket anakartlara uzun süre destek verecek ilk önce 1600AF alırım ilerleyen günlerde daha güçlü bir işlemci ile değiştirmeyi düşünmüştüm fakat 5600 un pci express 4 ile çıkması ve b450 chipset anakartların pci express 4 desteği sunmaması benim bütün planlarımı alt üst etti, madem anakartımın pci express 4 desteği yok 5600 işlemci almanın da bir anlamı yok diyerek 5500 işlemciye yöneldim, şimdi bu düşüncemin ne kadar yanlış olduğunu anladım, bu arada 5500 işlemciyi geçen sene kasım ayında 1.800 civarı almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premier2007 -- 8 Ekim 2023; 12:16:7 > -
İşin aslı AMD ASUS ve yanılmıyorsam asrock hariç diğer marklar birlik olup üst seviye kartlara 5000 serisi işlemci desteği yok dedi amaçları da yeni x570 kart satmaktı ama çakallıkları tutmadı her iki ve diğer firmalarda büyük tepki aldı 450 kartlara bile büyük tepki alıp mecburen verdi desteği ama tabi en çok x370 anakart sahiplerindendi bu tepki çünkü kesin vermeyiz dediler hatta o aralar asus x370 ve amd alanların çoğu intel veya asus kartı olanlar asrock a döndü amd artı asus ve diğerleri baktı satışları gümledi seve seve desteği verdi Neyse sonuçta bende öyle düşünüp almıştım bu anakartı şayet 5000 işlemci desteği vermeseydi asus ve amd severliğim bitecekti benimde tek hatam yükseltirim dediğim halde 1800x almaktı bu arada 5500 işlemci 1.800 TL ise iyi fiyatmış ama E. kartını da almışsın hayırlı olsun yeni fark ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Ekim 2023; 16:45:4 >
-
abi yanlışım varsa düzelt, benim hatırladığım 4xx serisi anakartlara 5000 serisi işlemci desteği vereceğini AMD daha önce bildirmişti zaten, bende buna istinaden 450 serisi anakart aldım, asıl sürpriz 300 serisi anakart sahipleri için yaşandı, AMD baskılara dayanamayıp 300 serisi anakartlarada 5000 serisi işlemci desteğini vermek zorunda kaldı, ayrıca sarı siteden 5.000 TL' ye rx6700 düz model ekran kartı satın aldım, nasip olursa salı günü gidip sahibinden teslim alıcam, abi senin işlemcide efsaneymiş, iyi günlerde kullan.
-
belki ben yanlış hatırlıyorumdur ama 450 kartlara da destek verilmeme lafı geçti sonra tepkiden geri vites yapıldı diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir teşekkürler 5700 x harbiden sessiz sedasız çıkıp baya iyi işlemci olmuş bende şaşırdım. senin de iyi takılma yeterli bence ve kartında gayet iyi bende memnunum karttan güle güle kullan
-
5700x den bende memnunum buz gibi maşallah 3070 ile kombinasyon u da güzeldi ama taa ki 4080 e geçinceye kadar darboğazın allahını yaşıyorum. Ekran kartı yatıyor işlemci yükü sırtlamış oyun oynatmaya çalışıyor garibim
Kısa özet işlemci ile oyun oynuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X