valla o kartta hayvan gibi dostum ona 5700x hafif gelir |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (746. sayfa)
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 4.2.2025)
-
-
RX 6800 kullanıyorum son güncellemeden sonra aniden bilgisayar kilitleniyor 2-3 dk boyunca. Sadece bende mi oluyor, yaşayan var mı böyle bir sıkıntı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6000 serisinde problem çıkartıyor son sürümler. 23.8.2'ye dön düzelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu nasıl yapabilirim acaba?
Ddu ile kaldırın amd 23.8.2 indirin.
23.9.3 kullanıyordum bundan hiçbir sürücüde sorun yoktu fare bilgisayar donması gibi sorunlar vardı fluid frame deneyim diye teknik önizleme diye bir sürücü kullandım bir sorun görmedim yeni whql sürücü gelene kadar bundan devam.
-
Teknik önizleme yükleyince donma problemi kesildi mi?
kesildi demiştim ama demez olaydım bugün başıma geldi birkere yalnız diğer sürücüde(23.9.3) günde 1-2 kere kesin oluyordu bu arada 23.9.1 de hiçbir sorun yoktu en günceli olsun diye hep son çıkanı yüklemeye çalışıyorum anlamsız yere.
-
23.8.2 devam maalesef.
Bayadır 23.9.1 kullanıyorum hiç sorun yok sadece ilk kurduğumda oyunda takılmalar oluyordu oda oturdu
-
23.10.1 yayınlandı. Donma probleminin düzeldiği yazıyor.
Güncelledim. Dakika 1 gol 1 radeon software yazılımı açılmıyor. Nereden bulaştık bu amd'ye ya
23.8.2 'ye geri döndüm. Bu saatten sonra mecbur kalmadıkça güncelleme falan yapmam ben bu karta artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 12 Ekim 2023; 12:1:56 >
Bende güncelledim ama amdcleanup utulity ile temizleyerek sorunsuz açılıyor hocam iyice temizleyip yeniden kurun çünki sorun yok
-
Amd cleanup utility ile kurdum ben de. Önce temizleyin sonra kurulum yapıp tekrar deneyin bence.
Hocam sakin olun. Temiz kurulum yapın ve sistemi yeniden başlatın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stutter yapmayan herhangi bir sürüm var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
550w litepower güç kaynağının ekran kartı molex kablolarında sıkıntı var, pc restart ediyor. Psu almak yerine 8 pin molex kablosu alsam riskli mi olur.
Uyumlu ürün bu. Kart rx 6600.
amazonAkasa 8-Pin To 8+4-Pin Anakart Güç Adaptörü Kablosu (AK-CBPW22-15)https://www.amazon.com.tr/Akasa-Anakart-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Kablosu-AK-CBPW22-15/dp/B099NH41LL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucid dream -- 12 Ekim 2023; 23:20:5 > -
son sürümlerde donmalar oluyordu masaüstünde, böyle bi rezalet olamaz cidden
-
bu kablo mevcut psu kablosunu uzatmak ve 4 pim daha eklemek için diye biliyorum ek olarak anakart gücü için bu kablo pcle için değil ki zaten sıkıntı olan kabloyu buna ekleyip takarsan aynı olay olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Ekim 2023; 5:39:7 > -
Evet, anakart kablosuymuş. Bu kabloyu takacağım.
amazonAlfais 4260 8 Pin Pci Express Ekran Kartı Power Güç Çevirici Çoklayıcıhttps://www.amazon.com.tr/Alfais-Express-Ekran-%C3%87evirici-%C3%87oklay%C4%B1c%C4%B1/dp/B08BX94ZTC
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X