< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 25 Haziran 2021; 0:40:18 > |
AMD Radeon RX 6600XT, 8GB GDDR6 olarak geliyor
-
-
bırakın ekran kartı falan zaten alamıyoruz ülkedeki her şeyin fiyatı her geçen gün artıyor ve biz daha da fakirleşiyoruz en sonunda ben kafayı yiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A40356F19 -- 24 Haziran 2021; 22:27:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle bakıyorum sadece :D alamam zaten.
-
dümdüz translate haberi olmuş yalnız bu
-
Gelsin gelsin fiyatların düşmesine yardımcı olur. 1 aydır iyi düşüyor fiyatlar yeni kartlar geldikçe de al satçılardan kurtulmuş olacağız.
-
VideoCard Z den alintilanmis sanırım.
Orta seviye biraz rahatlasın ya fiyat düşük çıkar belki gelmesi iyi olur.
Artık orta seviye kartların 8 gb'dan başlaması lazım zaten
-
Çok uzun bir aranın ardından haber yapmaya başladım , dümdüz translate haberi olmaması için kendimden de bir şeyler katmaya çalıştım, takdir tabii ki sizin.
-
Şaka maka artık GPU'ların 3 GHz'de çalıştığını görüyoruz... Vay be, neredeeeeen nereye.
-
Fiyatların tam normale dönmesi için leş kargası scalpers dan kurtulmamız gerek. Adamlar nerede biraz uygun bir şey varsa hemen alıp topluyorlar. Daha geçende Amazondan PS5 i toplayıp koymuşlar satışa. Yuh diyorum ya. Şu BTC bir çakılsa da ellerinde patlasa bu kadar kart, İçimin yağları eriyecek. Adamlardaki kartlar ihtiyacı olanlara gitse gerçekten ortada kart sıkıntısı diye bir şey kalmayacak. Fakat hala hazır sistem alıp içindeki kartı sistem parasına satmaya çalışıyorlar. Üşenmeden saydım, bir leş kargası tam 20 küsur sistem almış parçalarını söküp söküp satışa koymuş. Bir de çok uyguna yazdım diyor. İçimden ne kadar küfür varsa saydım. Almayın şu fırsatçı pisliklerden yahu. Valla ben bu şerrolara bir kuruş bile kaptırma niyetinde değilim. Bekleyeceğim sonuna kadar.
-
infinity cache gibi firmanın kendi orijinal teknoloji isimlendirmelerine dokunmamak gerek diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelecekteki haberlerimde dikkate alacağım hocam, yapıcı yorumlarınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 25 Haziran 2021; 19:57:36 > -
Keşke RTX 3000 serisi gibi düşük hızlarda çalışıp güzel performans verebilse RX 6000'de. Yüksek hızlar coil whine'a sebep oluyor diye biliyorum.
-
Shading units Yani Cuda cekirdegi olarak Çok düşük deilmi 2048 unit.
Sonuçta Shadows antialasing HBAO HDR SSAO volumetric lightning fog effects falan bunlardan hep Cuda yani Shading unitler sorumlu. Nekadar cok olursa okadar FPS yüksek ve düşüş olmadan bu efektleri köküne kadar acıp kullanabiliyoruz.
3060da mesela 3500 cuda shading var. Bu durumda ben kesinlikle rtx 3060 alırım. Cuda cekirdegi cok önemli . Kartların zaten asıl fiyatını arttıranda bu Cuda yani shading unitler
Ne kadar fazlaysa kartlarında fiyatı okadar artıo. üst seviye kartlarda hayvan gibi shading cuda cekirdegi koyuolar. Bu sayede zaten yüksek fps degerlerine ulasabiliyor kartlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 3 Ağustos 2021; 22:34:3 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Artık orta seviye kartların 8 gb'dan başlaması lazım zaten
|
Gelsin gelsin fiyatların düşmesine yardımcı olur. 1 aydır iyi düşüyor fiyatlar yeni kartlar geldikçe de al satçılardan kurtulmuş olacağız.
|
Çok uzun bir aranın ardından haber yapmaya başladım , dümdüz translate haberi olmaması için kendimden de bir şeyler katmaya çalıştım, takdir tabii ki sizin.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X