Anakartın vidalarını hafif gevşetmen işe yarardı.Kartı taktıktan sonra tekrar eski haline döndürürdün. |
AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (186. sayfa)
-
-
Ekran kartına bi destek aparatı şart hocam eğer yoksa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran kartını çıkarıp kutusuna koydum tatilden dönünce lego koyucam altına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7900xt almayı düşünüyorum, önerdiğiniz bir marka var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sapphire al geç, fiyatı iyi şu anda hepsiburada'da
-
ben pulse modelini aldım .3 aydır kullanıyorum. baya iyi hocam hiç teretdüt etme
-
videocardz.comJust a moment...https://videocardz.com/newz/amds-strix-halo-fp11-package-to-match-intel-lga1700-size-60-bigger-than-phoenixvideocardz.comJust a moment...https://videocardz.com/newz/amd-fidelityfx-sdk-1-1-brings-fsr-3-1-with-improved-upscaling-and-frame-generation-working-with-dlss-xess
-
Arkadaşlar sizce 6900!XT mi yoksa 7900 GRE mi? Aradaki farka değer mi
sıfır alacaksan 6900 xt alınmaz.2.ci elde uyguna bulursan alabilirsin.Performansları nerdeyse aynı kartlar.
-
Teşekkürler hocam ikinci el olarak bakıyorum, bende dediğiniz gibi düşünüyorum o yüzden fırsat bir kart arayışına girdim, teşekkür ederim
arkadaşlar 7800xt için hangi marka modeli tercih etmeliyim ? yanlış hatırlamıyorsam eski nesillerde msi yada asus markalarda tasarım hatası var idi. 7xxx lerde var mı böyle bir şey ?
-
Powercolor Hellhound....
-
teşekkürler hocam. amd nin eski driver problemleri kaldı mı ? redditte felan crash veriyor diye çok yorum okudum
sapphire pure modeli nasıl hocam peki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 13 Temmuz 2024; 0:22:17 > -
Eskisi gibi aktif sorunlar yok fakat bazen sürücü güncellemeleri yüklendiginde crash geliyor gelmiyor degil. Yok mpo fix yok rollback bir sekilde devran donuyor fakat bu hatalar bana 3-4 ayda bir denk geliyor devamli degil. Benim kartimda Gigabyte rx 7800xt ve canavar gibi(coil whine disinda) Fakat ben sistemi satin alirken Powercolor Hellhound yoktu olsaydi onu tercih ederdim.
-
Bende Powercolor Red Devil var memnunum karttan.
-
Burak hocam 7900 GRE modeline de bir bak ister isen
hocam ona psu masrafı da çıkar 750w kullanıyorum giriş seviyesi. o yüzden çok açılmayayım.
-
Anladım hocam ben sadece fiyat farkı da fazla değil diye belirtiyeyim dedim %5-8 arası perf farkı var aralarında fiyat olarak da uçuk değil diye
-
Önceden bende 8700k ve gtx 1060 kullaniyordum hicbir sorun yasamiyordum. Su an ise 7800x3d ve rx 7800xt ikilisi özellikle CS2, BF2042 ve Diablo 4 de delirten sorunlar cikarmadi degil. Hele hele Diablo 4 de 120+ lvl pitteyken crash yiyince amd mühendislerine sarfettigim cumleler paha bicilemez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X