Şimdi Ara

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mucahid_06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.895
Cevap
103
Favori
184.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt

Sağol hocam.

Üstte yorumuna denk geldim ben anakartların pcie klipslerini çıkartıyorum. Yoksa tak çıkar yaparken el girmiyor araya çıkartması zor oluyor. Başta zorlarken klipsler kırılıyordu şimdi direk çıkartıp kutuya koyuyorum AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun inşallah üzmez hocam

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Ben senelerce Vega 64 kullandım,stabil sürücüleri uzun süre kullandım,sürekli temiz kurulum yaptım ve sürücü sorunlarını minimum düzeyde yaşadım onlarda sıkıntılı sürümlerdi hemen stabile geri döndüm.

4 gün önce powercolor red dragon 6800 kart aldım 2. el neredeyse sıfır ayarında 24.5.1 kurdum sebebi 24.6.1 olan son sürücü stutter sorunları olan bir driver bunu pas geçtim.Sürücü konusunu donanım haberden ve Amd sever Youtube kanallarından sürekli takip ederim burası önemli....

• HARBINGER kullanıcısına yanıt

amd cpu-gpu da uv yaptıysan çok uğraştırır ve hata verir.Bende düzgün uv ayarı bulana kadar saç baş yoldurmuştu.Neyse zaten ilk fırsatta yolcu edeceğim nvidia 5k serisine geçince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 13 Temmuz 2024; 15:49:29 >
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

Islemci de u.volting de cok sorun yasamadim. Ilk aldigimda birkac gun dogru ayari bulmakla ugrastim ve buluncada islemci tarafinda hersey cok iyi gidiyor. Ekran karti tarafinda ise dedim Amd artik sürücü tarafinda eskilerden tecrübe edinip gelisme gostermistir diye dusundum ama malesef öyle degilmis. Bende Nvidia 5000 serisi bekleyenlerdenim. Ciksin ikinci ayinda bir 5080 patlatip 3-4 yil kafamin ustune yaticam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 13 Temmuz 2024; 20:14:24 >
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt

amd gpu olmasında 4000 serisi bile olur : ) Bıraktım driver sorunlarını dlss-fg-nvidia refleks vb bunların eksikliğini bile ciddi hissediyorsun.Ben zaten kendi adıma can sıkıntısı ve uyguna 12 taksit denk getirdiğim için aldım.Bundan sonra kullandığım son amd gpu su olarak kalacak.

• An itibariyle red devil rx 7800xt kartımi AMD nin sorunlu driverları yüzünden sattım ve rtx 4070 süper kart aldım rekabet için bugüne kadar hep AMD de kaldım ama artık gına geldi bende yeşil tarafa geçtim birdahada AMD gpu almam asla bakalım yeşil taraf nasıl olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 17 Temmuz 2024; 18:45:6 >

• arkadaşlar merhaba. 7700 xt kullanıyorum yeni aldım sayılır. gigabyte markanın 3 fanlı modeli. afterburnerde sıcaklıklara bakarken 2 tane sıcaklık görüyorum birisi 60 civarı takılırken birisi 85 90 arası takılıyor. 2. sıcaklık neyin sıcaklığı anlayamadım. bilgisi olan var mı ?

• Ronon Dex kullanıcısına yanıt

Hotspot sıcaklığı deniyor ona. AMD'nin söylemesine göre 115 dereceye kadar sıkıntı yok. Ben de olabildiğince 100 derecenin altında olması yönünde tavsiye veriyorum.

Oda sıcaklığına göre de değişiyor. Eğer odanız sıcaksa 90 derece normaldir.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

o zaman sıkıntı yok. sıcaklık çok yüksek diye fanı köklüyordum. biraz kısıyım çok sesli çalışıyor kart AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] 

• Ronon Dex kullanıcısına yanıt

amd kontrol panelindeki fan ayarı kısmındaki sıcaklık fan hızı bölümündeki sıcaklığı hot spot değerini alır.Modelden modele değişkenlik göstersede ortalama 10 derece civarı fazladır.Masaüstünde kartın sessiz olmasını istiyorsan ona göre fan hızını ayarlaman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 23 Temmuz 2024; 15:5:31 >
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

tamamdır dikkat edeceğim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 25 Temmuz 2024; 0:44:16 >

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.