Şimdi Ara

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.965
Cevap
102
Favori
187.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Performansı 4090'dan düşük.

-P/W oranı 4090'dan yüksek.

-Ucuz, 999 dolar.

-DP 2.1 destekliyor, RTX 4000 desteklemiyor.

-2x 8pin 355w, sorunlu konnektor kullanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Kasım 2022; 23:49:21 >
  • anlattılar anlattılar dedim herhalde nvidia kadar fiyatı olacak. 999 diyince bi kıllandım. testler ne zaman çıkar acaba...

• elinwelin kullanıcısına yanıt
    Dün evga FTW3 aldım şaka gibi 2 el

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ama Hyper Rx ne anlamadım :) Ray Tracing'in Fsr'ı gibi bişey mi?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leak yok leak yok deniyordu/diyorduk fakat özellikle son 1-2 ayda gelen (konunun ilk mesajında da yer alan) neredeyse tüm leak'ler yine doğrulanmış oldu (NV tarafında da doğrulanma hususunda aynı tablo vardı).

• "Worlds' fastest gaming card under a thousand dollars" daha ne desin adam.

youtube
    6 seconds · Clipped by AeRoTR · Original video "AMD Presents: together we advance_gaming" by AMD
    https://www.youtube.com/clip/UgkxNn0qesdCzhIvmcpo9KWjQqvwnqBuJPvp
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

valhalla 4090 ile aynı performans

• 7700 XT, 7800 XT gibi kartları ne zaman raflarda görebiliriz acaba?

• asi3636 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, aldığınız kart elimde olsa bakmam hiç sağa sola. Tertemiz, keyifle kullanmanız dileğiyle.

• elinwelin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kart feci gider. Tek kriter harbiden FSR mevzusunun artık adam gibi yaygınlaşması. Kimsenin Frame Generation ile 300 fpslere fln çıkılması umrunda değil. Asıl mevzu oyun desteği ve olabildiğince az ghosting.

Temporal yöntemle AMD 4K 144-165 fpslere çıksın fsr ile yeni kartlarla, 4090'ı oyuncuların çoğu gözden çıkarır.

• Custom modelleri ve gerçek dünya performanslarını görelim bir. 6800XT yerini 7900XTX’e bırakacak gibi benim kasada. RT performans artışı da fena durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Kasım 2022; 23:54:20 >
  • AMD alev alev fiyat gerçekten iyi 6bin serisine kıyasla aradaki performans farkına baktığımız zaman oyuncular için güzel fiyat çok iyi performans

• HYPER-RX dediği FSR performance ve anti-lag'ı aynı anda açıyor birşey beklemeyin, kelime oyunu.

• Fsr 3.0 6000 serisine geliyormu bu konuda bilgilendirme varmı

• dr.virusTR D kullanıcısına yanıt

Nvidia DLSS 3'teki kare oluşturmanın AMD versiyonu. Aynı verileri kullanarak benzer şeyleri yapmayı amaçlıyor.

• rbronline kullanıcısına yanıt

Nvidia 4000 serisinde fiyat indirimine gitmezse baya önünü keser AMD bu kartlarla.

4080i 1000 dolar bandına getirmek zorunda.

• Nvidia fiyatta sacmalayinca, $999 herkese ucuz gelmis gercekten enteresan.

• NVIDIA'nın bu fiyatlar karşısında mutlak surette indirme gitmesi gerekir, açıkçası 7900 XTX'in 1000$ olmasına ihtimal vermiyordum. 7900 XT, 7900 XTX'den en fazla %15 yavaş olacaktır, Uncharted Legacy of Thieves Collection'ı 8K'da 73 FPS ile oynatması, 7900 XT'yi bile 4090'a yakın kart yapar.

Ayrıca kartlar yüksek kapasitede belleklere sahip olmasına rağmen, 2x8 pin ile gelmesi ve TBP'sinin sırayla 300W ve 355W olması çok iyi. Navi 31'de GCD 5 nm, MCD'ler 6 nm üretim olmasına karşın, NVIDIA GPU'ları 4 nm üretime sahip, demek AMD bu GPU'ları 4 nm üretseydi kimbilir ne olurdu. HYPER RX ve FSR 3.0 gibi teknolojiler bakalım ne getirecek, ilerleyen zamanlarda haberi yapılır. Yanlız rasterization performansı hakkında bilgi verilmedi, frekans hızları da fazla artmamış. Kısacası CPU tarafında olmasa da, GPU tarafında F/P ve güç verimliliği olarak AMD takdiri hak etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Kasım 2022; 0:1:55 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.