Şimdi Ara

AMD Radeon RX 9070 XT için müjde: Bu kez hazırlıklı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Radeon RX 9070 XT için müjde: Bu kez hazırlıklı geliyor
    Günümüzde ekran kartı piyasasında yaşanan en büyük sıkıntılardan biri, düşük stok seviyeleri olmaya devam ediyor. Hatta Nvidia için fiyatlar beklenenden daha yüksek seviyelere çıkmış durumda. Ancak bu durum AMD için geçerli olmayabilir. Radeon RX 9070 ve 9070 XT için ilk stok bilgisi paylaşıldı.

AMD bu kez hazırlıklı geliyor

Donanım dünyasının önemli isimlerinden Hardware Unboxed'a göre, perakendeciler RTX 50 serisinden daha fazla Radeon RX 9070 XT ve 9070 ekran kartına sahip. Üstelik sızıntı kaynağı, yeni ekran kartları için "perakendecilerle doğrudan görüştüğünü ve hem stok bilgisi hem de satış hedefine ilişkin bilgi" aldığını söylüyor.

Dolayısıyla Radeon RX 9070 XT modelinin kısa sürede tükenmesi halinde, AMD'nin tek başına RTX 50 serisinin tamamından daha fazla kart sattığını görebiliriz. Elbette bu, doğrudan stok seviyelerinin çok yüksek olduğu anlamına gelmiyor. Ancak AMD'nin en azından rakibinden daha fazla kart sunduğu doğrulandı.

Ayrıca Bkz.AMD Radeon RX 9070 XT ve RX 9070 tanıtıldı: RDNA 4 ile yeni nesil performans

RTX 5070'e gelecek olursak, 5 Mart'ta çıkması beklenen kartın stok durumu hala belirsiz. Ancak üretim kısıtlamaları ve tedarik zinciri sorunları gibi etmenlerin Nvidia ekran kartlarının fiyatını olumsuz yönde etkilediğini biliyoruz. Nvidia'nın 5070 için belirlediği fiyat ise 549 dolar seviyesinde. Bu da AMD Radeon 9070 ile aynı. 9070 XT ise 599 dolar fiyatla satışa çıkacak.

Kaynak:https://hothardware.com/news/amd-radeon-rx-9070-xt-and-9070-leaked-stock-status-will-make-gamers

• Onlar konuşur, AMD yapar  

• 4070ti var elimde. satıp RX 9070 XT' mi alsam?

• 50 serisi sistem toplama arifesinde, sanirim bu kartlara yonelicem. Umarim Fsr 4.0 da beklenilen performansi gosterir

• Basarili bir paketi ulasilabilir fiyata sunmadikca stok bos propaganda.
    Su anki fiyat iyi.ben hala 35k xt 25k düz modeli beklentisindeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 4 Mart 2025; 19:9:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire bölge dağıtımından sorumlu bi adam kartlardan kocaman kule yapıp paylaşmıştı baya bi stok var belliki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en anlamsız hareketi olur herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu satırlar haberciliğin ne kadar basitleştiğini aslında herkesin yapabileceği bir iş miş gibi bir duruma geldiğini gösteriyor.

"Donanım dünyasının önemli isimlerinden Hardware Unboxed'a göre, perakendeciler RTX 50 serisinden daha fazla Radeon RX 9070 XT ve 9070 ekran kartına sahip. Üstelik sızıntı kaynağı, yeni ekran kartları için "perakendecilerle doğrudan görüştüğünü ve hem stok bilgisi hem de satış hedefine ilişkin bilgi" aldığını söylüyor."

devamında ;

"Dolayısıyla Radeon RX 9070 XT modelinin kısa sürede tükenmesi halinde, AMD'nin tek başına RTX 50 serisinin tamamından daha fazla kart sattığını görebiliriz. Elbette bu, doğrudan stok seviyelerinin çok yüksek olduğu anlamına gelmiyor. Ancak AMD'nin en azından rakibinden daha fazla kart sunduğu doğrulandı."

rakam?

• ruaF1912 kullanıcısına yanıt
    Onlar konuşur AKP yapar ile aynı gerçeklikte bir söz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu unutmayın FSR Frame Gen ile 2x performans verebiliyor, DLSS'te bu 4x. O yüzden beklentilerinizi karşılayamayabilir.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

F/P Kartı Kardeşim, 5 Kat Performans Verse F/P Kart ı Olmaz Zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpayan01

Dünyanın en anlamsız hareketi olur herhalde

amd kartı için 5080'in bir altı diyorlar? her kaynak da farklı birşeyler diyor. benim kafam iyice karıştı. eski kadar da kendim takip edemiyorum.

5070 Ti'ın bir tık altı gözüküyor güvenilir testlerde.

• MorKokarca M kullanıcısına yanıt
    Yabancı kanallarda testler paylaşıldı, gerçekten de 5070ti ile kafa kafaya. Kare başına ödenen para olarak bakınca şuan da en iyi kart 9070xt çıkıyor.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

o zaman mantıksın olur. ben en iyisi dediğin gibi net güvenilir testleri bekleyeyim.

Hocam güvenilir testler dedim zaten, GamersNexus ve HardwareUnboxed sonuçlarından daha güveniliri yok.

Kart güzel ama 4070ti ile arasındaki fark çok az

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kartlar gerçekten güzel olmuş nvidia kendi derdine yansın

• 20 yıldır sadece AMD kart kullandım, sistemi yenileme vakti gelmişti, tam zamanında çıktı, teşekkürler Ey Em Di :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.