Samsung model notebook kullanıyorum.bilgisayarda çift ekran kartı bulunmakta.HD 4000 ve 8750M olmak üzere normalde 4000i kullanıyor oyunlarda 8750 geçiyordu.8750M nin son güncel sürümünü kurayım dedim oyunlarda görüntü gidip geliyor ekran kayıyor.Videoda gözüktüğü gibi sadece bu oyunda değil her oyunda bu şekil oluyor.Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz.
Video :
şu amd nin sürücülerini bende çözemedim valla şaşılacak iş. bilgisayarın yanında verilen haricinde bir güncelleme yapınca devreden çıkıyor geçişi yapmıyor algılamıyor saçma sapan davranıyor aygıt yönetiminde 8750 ekran kartı olan 7000 görünüyor. çözüm aygıt yöneticisinden kaldırın ekle kaldırdan da yazılımını kaldırıp. eski sürümünü geri yükleyin. birdadaha asla güncelleme almayın :)
smclk89
kullanıcısına yanıt
Bende ekran kartı 8750 olarak gözüküyor fakat ünlem işareti çıkıyor driverları sildiğim için.Eski sürümde de böyleydi 2 eski sürümü kullanıyordum onu bulamıyorum.Ne yapmalıyım?
Driver sweeper programını indirin, grafik kartın driverini temizleyin ardından notebook un kendi vga driverini kurun daha sonra AMD nin sitesinden en güncel versiyonu indirin.