Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.224
Cevap
87
Favori
465.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hala çok memnunum. Hava sıcaklıklarının artmasıyla 10MHz kaybetmişim. İlk hali 1187mV 930MHz idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ben hala çok memnunum. Hava sıcaklıklarının artmasıyla 10MHz kaybetmişim. İlk hali 1187mV 930MHz idi.

Hocam arkadaş ATT proğramını bulamamış bende bulamadım isminin açılışı nedir? Ayrıca voltajı düşürmüş bu sefer oyun başında yapmaya başlamış hiç oynatmadan aynı hatayı veriyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Ati tray tools. Size konusunu da gönderdim:[Kaynak]. Voltaj düşürmekle olmadıysa, saat hızlarını 10MHz düşürüp denesin. Benim kıştan beri artan sıcaklıklarla 10MHz kaybım olmuş örneğin, 975MHz kullanırken 965MHz kullanmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ati tray tools. Size konusunu da gönderdim:[Kaynak]. Voltaj düşürmekle olmadıysa, saat hızlarını 10MHz düşürüp denesin. Benim kıştan beri artan sıcaklıklarla 10MHz kaybım olmuş örneğin, 975MHz kullanırken 965MHz kullanmaya başladım.

Tamamdır eyvallah hocam en son çare gpuyu garantiye götürecek ayrıca anti surge kapalıyken yapıyor bu hatayı anti surge açıkken başka hata veriyor çözemedim bu işi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rx 480 kullanıyorum hangi oyunu açsam sol üst köşede fps gpu cpu bilgileri çıkıyor
    afterburner, fraps gibi uygulamalar kullanmıyorum sistemde uplay, origin ve steam yüklü, steam fps kapalı diğerlerinde böyle
    bir seçenek varmıdır bu fps göstergesini kapatmak istiyorum ama bulamadım. Bilen vardır mutlaka aranızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 2 Haziran 2017; 21:23:11 >
  • Asus Rx 460 2 gb modeli ile kaplamaların geç yüklenmesi sorunu yaşamaya başladım arkadaşlar. Daha önceden böyle bir sorunum yoktu ama 1-2 haftadır rahatsızlık vermeye başladı artık. Özellikle Battlefront, Mirrors Edge Catalyst oyunlarında sıkça yaşıyorum bu sorunu. Ekran kartının 2 gb bellekli olmasından kaynaklı olabilir mi? Monitörden de izliyorum, ekran kartının hala 200-300 mb boş belleği olmasına rağmen kaplamalar geç yükleniyor. X4 965 işlemci ve 8 gb ram var. Driverım da güncel. Ne yapabilirim?
  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    Rammap diye program var. Onu indiriyorsunuz. Sonra standby(bekleme) halindeki bellekleri siliyorsunuz. Serbest ve kullanılabilir belleğiniz artıyor.
  • newfel kullanıcısına yanıt
    nzxt cam programı göstergesi bu
  • PomPom kullanıcısına yanıt
    Hay sen çok yaşa hiç aklıma gelmezdi, kapadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Arkadaşlar RX480 İ güncellemek istiyorum fakat nasıl güncellicem bu resimlerden ikisini de indirip mi kurcam yoksa birtanesini mi kısaca bana nasıl güncellicemi söylerseniz sevinirim

bu arada windows 10 pro 64 gb kullanıyorum.

Biri chipset hocam anakart için sanırım usttekini indirin

anakart mi bu ekran kartı için değil mi ? genelde fatures olani yüklüyorum ama optiminal ne onu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

Arkadaşlar RX480 İ güncellemek istiyorum fakat nasıl güncellicem bu resimlerden ikisini de indirip mi kurcam yoksa birtanesini mi kısaca bana nasıl güncellicemi söylerseniz sevinirim

bu arada windows 10 pro 64 gb kullanıyorum.

Biri chipset hocam anakart için sanırım usttekini indirin

anakart mi bu ekran kartı için değil mi ? genelde fatures olani yüklüyorum ama optiminal ne onu anlamadim

anakartın büyük ihtimal o

• S.a i5 6500 16 ram b150 anakart psu 600w 85 bronz sistemde msi rx 470 kullanıyorum oyunlarda 2 3 saat fln oynarsam bazen 1 defa fln ani fps Drop ve gpu kullanımı %20 30 lara düştüğü oluyor ekran kartı ve işlemci sıcaklığı 60 dereceyi geçmiyor sebebi nedir? Sorunu nasıl çözebilirim? Sorunun kaynağını nasıl bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roronoar -- 5 Haziran 2017; 0:30:30 >
  • MSI RX470 kartıma o.c yapmak istiyorum yardım edebilecek kimse yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar msi rx480 gamingx 8g modeline sahibim. kart fiyatları yükselmiş diyorlar, elden çıkartmak mantıklı olur mu bu durumda?

• Aylar geçti bende hiçbir sorun yaşamadım kartla ve o.c yi kullandım ama ihtiyacım olmadığından default ayarlara çektim.Sıcaklık problemi yaşamıyorum ancak.Önceki aylarda o.c denediğimde kartı fazla kızarttım sanırım.Watmann setting ayarları defaulta döndü.Mete nin dediği gibi sıcaklık ayarından kaynaklı bu tür sorunlar
    Kart uzun süre ultra da 60 fps üzerinde götüreceğe benziyor beni
  • Bence sırası değil çünkü alternatifi yine gtx 1060 veya rx 580 Vegalar geldikten sonra tekrar düşünmek lazım.
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    1070 veya 1080'e geçmeyi düşünüyodum hocam, iyi fiyata satılabilir diyolar mining mi ne diye bişey varmış onu yapanlar alıyomuş genelde.

• arkadaşlar rx 570 msi mı yoksa rx 580 gigabyte aorus mu ?

• Evet miningciler baya rağbet ediyorlar ama yinede siz bilirsiniz, 1070-1080'ler güzel kartlar ama bende takip ediyorum Vegalardan sonra fiyatları düşebilir veya aynı performans daha ucuza alınabilir o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 5 Haziran 2017; 21:5:29 >
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten kartı satıp fiyat düşmesini beklerim sanırım, çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.