Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.224
Cevap
87
Favori
465.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala 1080p ve altı çözünürlükteki monitorler için Rx 480(580) ve GTX1060 üstü bir kartın gerekmediğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , MSI AMD 4GB RX 470 GAMING X ekran kartına sahibim. Ekran kartını yaklaşık 2 ay önce aldım. 15-20 güne kadar sorunum yoktu.

Bilgisayarda oyun oynarken ekran kartı sıcaklığı 90 dereceye kadar çıkıyor ama fanlar çalışmıyor. Afterburner programı ile kontrol ettiğimde fan speed %100 oluyor ama fan dönmüyor. Bu yüzden bilgisayarım kapanıyor. Neden fanlar çalışmıyor olabilir?

Driver sürücüsü ile alakalı olabilir mi ?

Driver Sürücüsü : Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.2
    PSU : 500 WATT
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 Bit
    Ram : 8 Gb
    İşlemci : Amd Fx 6300
  • Afterburnerı kaldırıp deneyin yine aynıysa ekran kartında sorun vardır servisine yollayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleHawk

Ben hala 1080p ve altı çözünürlükteki monitorler için Rx 480(580) ve GTX1060 üstü bir kartın gerekmediğini düşünüyorum

şimdi bende rx480 8 gb var.Ekranda 1080p.Şuan pek çok oyunu ultrada oynayabiliyorum.Acaba kaç sene daha ultra da kaldırır ,sonra 1080p olsa dahi ultradan mediuma falan düşürmem gerekir acaba?Yani kartın ömrünü merak ediyorum
  • Kartı 800 e sattım aylar öncesinde şimdi uçmuş fiyatları.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    o konuda kesin bir şey söylemek zor
    gelişen apiler kartların ömürlerini uzatıyor ama 9. nesil konsollar ile birlikte rx 480 in yavaş yavaş üst seviyeden orta seviyeye gerileyecektir

dönüp geri baktığımızda Bkz GTX 680 2012nin en güçlü kartlarından birisiydi şuan gtx 1050 ile neredeyse aynı performansı veriyor
    hala son çıkan oyunları 1080pde medium-high arası ayalarda oynatabiliyor

1080p 60hz bi mönitorde uzun süre idare edecek kartlar 470-480ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Game

Arkadaşlar , MSI AMD 4GB RX 470 GAMING X ekran kartına sahibim. Ekran kartını yaklaşık 2 ay önce aldım. 15-20 güne kadar sorunum yoktu.

Bilgisayarda oyun oynarken ekran kartı sıcaklığı 90 dereceye kadar çıkıyor ama fanlar çalışmıyor. Afterburner programı ile kontrol ettiğimde fan speed %100 oluyor ama fan dönmüyor. Bu yüzden bilgisayarım kapanıyor. Neden fanlar çalışmıyor olabilir?

Bu sorun ile ilgili kimsenin bir çözümü yok sanırım. Yeni aldığım için servise göndermeyi düşünüyorum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar , MSI AMD 4GB RX 470 GAMING X ekran kartına sahibim. Ekran kartını yaklaşık 2 ay önce aldım. 15-20 güne kadar sorunum yoktu.

Bu sorun ile ilgili kimsenin bir çözümü yok sanırım. Yeni aldığım için servise göndermeyi düşünüyorum.

Gönderin fan çalışmıyorsa.

• Arkadaslar bu amd ekran kartlarina ne oldu allah icin teknobiyotik rx470e 1900 lira fiyat cekmis. Hicbir yerde amd ekran karti stogu yok nerdeyse.nedenini biri aciklayabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

Arkadaslar bu amd ekran kartlarina ne oldu allah icin teknobiyotik rx470e 1900 lira fiyat cekmis. Hicbir yerde amd ekran karti stogu yok nerdeyse.nedenini biri aciklayabilir mi?

Bitcoin diye bisey farmlıyor insanlar. Bende gecen yıl kasımda amazondan 740 liraya aldıgım rx480 i bugun 1400 liraya sattım. simdi üzerine 300 lira koyup 1070 almayı dusunuyorum.
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    rx 470 4gb nitro+ ima 1400 tl teklif edildi bugun :d satmicam sanirim

• GTX960'ı olan arkadaş upgrade yapacaktı RX580 al dedim sonra kendim piyasaya bakınca şok oldum birisi alıntı yaparak son durumu özet geçebilirmi birkaç yıl önce ben mining isine bakarken Bitcoin zaten ekran kartları ile kazılamıyordu tekrar bitcoin mi kazılmaya başlandı nedir bu piyasanın hali?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

rx 470 4gb nitro+ ima 1400 tl teklif edildi bugun :d satmicam sanirim

O teklifi yapanın aklından şüphe ederim. Piyasada yok diye kartın fiyatı nasıl yükseliyor performansı belliyken anlamak çok zor. 1600 liraya bir iki gün evvel MSI GamingX 1070 vardı Hepsiburada'da. Bence böyle bir teklif gelmişse sat gitsin o kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

arkadaşlar msi rx480 gamingx 8g modeline sahibim. kart fiyatları yükselmiş diyorlar, elden çıkartmak mantıklı olur mu bu durumda?

Tam sırası, teklif varsa sat gitsin. Vega çıktıktan sonra üstüne Nvidia da indirime giderse bu kartlar ölür.
  • oyunlarda gafikler geç yükleniyor.online oyunlarda şehire girince oluyor.bir yere geliyorum.yarısı yükleniyor.yarısı geç karakter orada kalıyor donuyor.ardından yüklenince devam ediyor bu neden olabilir.
  • sonerason S kullanıcısına yanıt
    Benim 7 aylık msi rx 470 4gb 1300 verdiler. Satasım var 1060 alırım diyorum size iyi fiyat vermişler niye satmıyorsunuz ?
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Benim de 7 aylık rx 470 4gb 1300tl verdiler.Fiyat iyi geldi 1060 6 gb alacam o parayla sizce nasıl 1300 e satılır her türlü bence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roronoar -- 11 Haziran 2017; 18:5:47 >
  • 2. elden bu kadar para gömen arkadaşlara şaşırıyorum daha 3 gün önce rx 470 ref tasarımı 1050 liradan satmış birisi olmama rağmen.

Ben olsam RX 560 alırım tamam slot kaybın olacak ama 12 - 13 arası hashrate i var, rx 470 bu 22 23 civarında. En azından Sıfırdan daha ucuza geliyor ufak da olsa daha verimli oluyor.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Hepsi Nvidia'nın başının altından çıktı. Titan serisi diye bir marka çıkardılar. İlk baştan FP32 hesaplayabilmesiyle pazarladılar, sonraki sürümlerinde bunu kapattılar ve normal masaüstü serilerinin özellikleriyle şimdi de veri işleme kartlarında yatırım zamanı geldi. Titan'a biçtikleri fiyat normal ekran kartlarına yayılmaya başladı, normal masaüstü kartlarının da bunlardan farklı olmadığı ortaya çıktığı için. Bu sebeple ilk AMD kartlar yüksek başarıları için tutuldular. Yani, Nvidia, kendi pazarlaması tarafından rakibine rağbet yarattı. Şu anda Nvidia kartlar alabilirsen de bunun sebebi kartların aşırı yüceltilmiş olması sebebiyle getirisinin düşük olması. Yani bugün aldığın hiçbir şey için işine yaramayacaklar pazarlama bile tersi etki yapıyorsa...
  • roronoar R kullanıcısına yanıt
    Ben olsam satarim direk nasil olsa 2 aya yeni parti mallar gelir + 1060 kötü bi kart degil sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.