Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AMD RYZEN 3700X CPU Satın Al 6 Şubat 2022 11:12 1 1 AMD RYZEN 3700X CPU Ürünü Kasım gibi forumda bir arkadaştan aldım, ETH yapan bilgisayarda 2 ay çalıştı. Ekran kartlarını sattım. Mevcut sistemi de APU bir işlemciyle kullanacağım için satıyorum. Tray olarak almıştım fan yoktu, Alan kişiye 5700g'den çıkan sıfır Wraith Stealth soğutucu ile vereceğim. Aldığım arkadaş garanti konusunda yardımcı olacağını söyledi fatura kutu maalesef yok elimde. Kesinlikle bir arızası vs yok. İhtiyaç dışı durumunda.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Masaüstü Bilgisayar(3700x-6800xt-24GB-500gb-...) AMD RYZEN 3700X CPU Sapphire Nitro + Rx6700XT MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12G Ekran Kartı