Şimdi Ara

Amd Ryzen 5 3600 için Corsair işlemci soğutucusu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler dilerim, Amd Ryzen 5 3600 işlemci ve Asus Prime X570 Pro anakart satın aldım bu anakartta kullanmak için Corsair Hydro serisinden bir soğutucu almak istiyorum fakat daha önceden Amd işlemci hiç kullanmadığımdan soket yapısına aşina değilim sizlerden ricam bu anakarta tam uyumlu sonradan aparat vs. almayı gerektirmeyecek bir soğutucu önerisi vermenizdir, AM4 uyumlu Corsair sıvı soğutuculardan herhangi birisi bu anakarta uyar mı ? teşekkürler.

• hocam günceller uyar bence ama bulabiliyorsanız evga clc serisi bir soğutucu alın gerçekten canavarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozturk21

hocam günceller uyar bence ama bulabiliyorsanız evga clc serisi bir soğutucu alın gerçekten canavarlar.
    Merhaba konuya cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum , bahsettiğiniz Evga işlemci soğutucusunu ülkemizde bulmak biraz zor galiba, büyük ihtimalle Corsair H100 tarzı bir işlemci soğutucusu satın alacağım.
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, rica ederim ne demek. h100 yerine eğer kasa destekliyorsa h115i olsa daha iyi olur, en azından 280mm 240'lardan daha iyi.
    360 lık rad olanlar fazla olacağını düşünüyorum. H115i platinum çok şık duruyor düşünebilirsiniz.
  • Bende bu işlemciye sıvı soğutma almak istiyorum.

Lakin önerdiğiniz soğutucular işlemci fiyatında. Yakıp yenisini alsam daha mantıklı oluyor.
    https://www.itopya.com/corsair-hydro-h115i-pro-rgb-360mm-yuksek-performansli-sivi-sogutma-sistemi/

Fiyat performans ürünü bir sıvı soğutucu yok mu? İlk defa sıvı soğutma kullanacağım.
  • İşlemci 1200 lirayken o kadar fiyata sıvı soğutma mantıklı değil. Ya undervolt yapıp kullanın. ya da ucuz bir sıvı soğutma alın. en ucuz sıvı soğutma bile iş görür.
  • ucuz bir sıvı soğutma al diyenleri dinleme bosuna, o sıvı soğutmalar 1500 2000 tl ye boşuna satılmıyor 1000 tl altına sıvı soğutma alacağına 300-500 tl bandında iy iyi bir hava soğutma çok çok çok çok rahat işini görür 500 tl ye alacağın tek radyatörlü sıvı soğutma da işini görür ama gereksiz olur corsair h115İ vs almayacaksan bosuna 500-600 tl ye sıvı soğutma alma sonucta hepsinin performansı ayrı o sıvı soğutmalar bosuna 1500-2000 tl ye satılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • be Quiet! Dark Rock Pro4 modeline bakabilirsiniz.Çoğu 280mm AIO sıvı soğutmadan daha iyi sonuçlar gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.