< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 27 Ekim 2022; 15:18:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD Ryzen 5 5600 2.755 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Herşey dahil bu fiyat hocam. Ekstra bir ödeme yok. Peşin 6 taksitte yapılıyor.
-
3600'üm var da geçsem mi geçmesem mi arada kaldım ne zamandır. 6700 XT var şimdilik oyunlarda sıkıntı da olmuyor ama ileride çıkan oyunlarda ne olur bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 3 senedir. 3600 kullanıyorum hocam. 1 yıl daha idare etsin yeter.
Bir sonraki setupda intele geçmeyi düşünüyorum.
-
Teknobiyetikte görmüştüm. Ama taksite vade farkını + kargo ücretiniz görünce direkt geçtim onu. İşlemcilerin gümrükten geçme gibi bir problemi olmuyor değil mi ? Tc istenilen yere tc yazmamış yeterli oluyor mu ?
-
Sorun olmaz, yeterli olur. Aylık 5 sınırını geçmediğiniz sürece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verdim hocam siparişi teşekkürler. Kasımın ikinci haftası falan gelecek sanırım bekleyelim bakalım. 6 taksit çok iyi oldu.
-
3600 ile 5600 karşılaştırma videolarına baktım da FPS oyunlarında öyle uçuk bir fark yok. Yarış oyunlarında fark biraz açılıyor o kadar. Birkaç sene daha kullanırım 3600'ü artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitör ile ne alakası var onu anlayamadım ? ekran kartı ve işlemci ile alakalı bir durum bu
-
Arkadaş, çözünürlük olarak 2k da oynuyorum 5600 işlemcisi bahsettiği ekran kartına 2k çözünürlükte darboğaz yapar mı diye soruyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: AnadoluEfesMonitör ile ne alakası var onu anlayamadım ? ekran kartı ve işlemci ile alakalı bir durum bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.dfsbilgisayar.com
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci BOX ( Kutulu,Fanlı )https://www.dfsbilgisayar.com/amd-ryzen-5-5600-3-5-ghz-am4-32-mb-cache-65-w-islemci-box-kutulu-fanli2.875 tl
-
5950X bekliyorum 10.000tl e inerse haber ederseniz bende alırım bir tane
-
3770k dan bu islemciye gecmeyi dusunuyorum
Amazondan verdiğim sipariş kargoya verilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şimdi Almanya'dan birine bunu aldırmak istesem vergisiz TL fiyatı olarak 2384 TL' den alabilir mi yoksa Almanya fiyatından mı alır? 441 TL vergiden kurtulmuş olurdum.
Fırsat halen devam ediyor. Teslimat dahil 2900 civarına geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X