Şimdi Ara

AMD Ryzen 5 5600 - 2522TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
4.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sepette "nays10" kodu ile 2522TL'ye düşüyor.

AMD Ryzen 5 5600 - 2522TLakakce.com
    AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,1782415463.html

• 3500 tl fırsat diye paylaşıyorken fiyatın fazla olduğunu defalarca yazdık. Ülkede her şeyin fiyatı artıyor düşmez diyen bir gurüh vardı bu fiyatları savunan, insanlara panik yaptırıp aldırttılar. Sonrasında defalarca 3000 tlden satıldı, şimdi de bu fiyatlara alınabiliyor. Amd Türkiye’de fiyat performans işlemcilerini uzun bir süre fahiş fiyattan sattı
  • enayi gibi 3.500 lerden aldık.

• 3500 tl fırsat diye paylaşıyorken fiyatın fazla olduğunu defalarca yazdık. Ülkede her şeyin fiyatı artıyor düşmez diyen bir gurüh vardı bu fiyatları savunan, insanlara panik yaptırıp aldırttılar. Sonrasında defalarca 3000 tlden satıldı, şimdi de bu fiyatlara alınabiliyor. Amd Türkiye’de fiyat performans işlemcilerini uzun bir süre fahiş fiyattan sattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay Vatandan 2745 e almıştık. Allahtan oyun hediyesini sattık da aynı paraya geldi :)

• Ryzen 5 2600 den upgrade için aldım ama değer mi bilemedim. Oyun pek oynamam programcılık için kullanıyorum

• bu işlemcinin anakarrt soketi nedir ? yeni kasa kuracağım hangi anakartı almalıyım ?

• psycho1905 kullanıcısına yanıt

AM4 soket platformda çalışıyor, pci-e 4.0 özelliği var aynı şekilde pci-e 4.0 destekli anakart alırsan m2 ssd yi de 4.0 olanlardan alırsan güzel bir kombinasyon olur ekran kartıda 4.0 olursa tadından yenmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirme için teşekkürler DFS'nin kendi sitesinden 2700e alacaktım dün. İyi oldu bu. 🎉

• bitik. kullanıcısına yanıt

sadece nays kart ile nakit mi ödeniyor ? taksit nasıl oluyor ?

• psycho1905 kullanıcısına yanıt

Fiyatın düşmesi için nays10 kodunu girmek yeterli. Nays kart ile ödeme yapmaya gerek yok, enpara kk ile ödedim site üzerinden de 3 taksit yaptım faizsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitik. -- 24 Aralık 2022; 17:28:47 >
  • nays ile odesek bi 10 daha iade gelir mi?

edit: nays pazarama icin iade degil kod veriyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 24 Aralık 2022; 18:6:32 >
  • vader1903 kullanıcısına yanıt

Vatandaki fanlı,kutulu ve oyun hediyeliydi.Konuda ki tray işlemci kutu ve fanı yok oyunda yoktur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 24 Aralık 2022; 18:10:22 >
  • peykani kullanıcısına yanıt

3600 den geçtim acaba downgrade mi oldu acaba diye bazen içimden geçiyor :) belki daha önce daha yavaştı ama bana öyle geliyorda olabilir. zbrush da 100 milyon poly projeyle rahat çalışırken denedim 30 40 milyonda brush yavaş gidiyor gibi. belki önceki projede de yavaştı ama bilemedim sanırım anakart ram ve intel transferi yapıcam.

• Sadece aşağıdaki firmalar kampanyaya dahil.

• ccguven kullanıcısına yanıt

3600 den yüzde 20 - 25 civarı daha performanslı. Bir iki bios ayarı ile çok kolay 5600x ayarında kullanılıyor.

• vader1903 kullanıcısına yanıt

Bende -25 curve ile 10800 civarı veriyo. curve + eco ile 60w 9800 e düşüyo. Sanırım watt düşürmek yerine arttırıp keyfimize bakmak lazım :)) 30 40 watın hesabını yapar olduk.

• Curve dusurdukten sonra hız arttirdiniz mi ? +200 MHz yapmak yetti benim için.

Ben başka bir üründe denedim nays kart olmadığı için ödeme almadı hata verdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam ben girdiğidme kartınız uyumlu değil uyumlu kart ile ödeyin diyor ? :(

düzeltme siteden alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 24 Aralık 2022; 19:31:36 >
  • Yakında bedava verecek heralde amd ahahaha. Yeni platforma geçildi diye işlemcilerde kayda değer bir gelişme olmayınca bölye oluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.