< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD Ryzen 5 5600 2808 TL Amazon (5. sayfa)
-
-
Benim halen teslim edilmedi birde öncelikli teslimat seçtik güya :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam biz peşin ödedik alırken
Hangi kargoya verildi sizikisi? Apg görünüyor benim kargo, gümrükte halen
Apg, 3 gündür hareket yok hollandada hocam :)
2966 TL den tekrar stoklara girmiş. Hızlı kargoyla 3143 tl. Sipariş verdim ama ek gümrük vergisi çıkar mı ? Teslim alan oldu mu şu ana kadar
Ben de merak ediyorum bu durumu yukarıda bir arkadaş teslim aldım demiş ama kararsızım hiç uğraşasım yok gümrük vs. işleriyle.
-
Valla bende aynı rakamdan sipariş verdim. Gümrük konusu benim de gözümü korkutuyor ama Amazon Germany kendi satıyor. Mağdur etmezler diye düşünüyorum. Net bilgisi olan varsa beni de etiketlerse sevinirim.
-
-
Teşekkürler bilgilendirme için. Herhangi bir gümrük ücreti çıkmadı öyleyse. Sevindirici bir haber. Pek çok kişi çekinip almaktan vazgeçti gümrük korkusuyla. Umarım bizimkiler de sağ salim gelirler.
-
Hayır ücret yok hocam, 2400ü bulmuyordu ürün bedeli zaten.
Kargoyu çok takip ettim valla başına birşey gelir, iade olur vs diye, müdahale etmeye çalışsamda edemedim, adres eksik görünüyor mng de demek için SBY EXPRESS i aradım defalarca telefonları açmadı, Mng gönderici değiştirebilir dedi ama geldi, amazon MH ne de bağlandım anlattım ilgili yerlere mail atacağını i, ama posta kodundan dolayı kolaylıkla mahalleyi bulacaklarını söyledi, tabiki burası Türkiye daire 3 yazıyor 7 ye gidiyor, bina 67 yazmışsın abi 65 i bulamadım diye arıyor, ki farklı mahalleye gidilen, sağa bak sağıdayım dediğinde sola bakılması, sağ sağ diyorsun arkaya bakılması durumları olunca, insan emin olamıyor :)
UPS'ten mail gelmiş gümrük işlemlerine dair ama kişisel değil firma belgeleri istiyor vergi levhası, vekaletname vs tam anlamadım açıkçası. Yarın arayıp soracağım son durumu.
-
UPS durduk yere heyecan yaratmış, herhangi bir bilgi belge ödeme istemediler, kargo dağıtımda gözüküyor.
-
bugün benim siparişim de teslim edildi. Hiçbir sorun, ek ödeme veya görüşmeyle karşılaşmadım. Siparişten sonra teslim süreci 7 gün sürdü.
Bu konu sayesinde 700 TL ucuz ve 6 taksite almış oldum. Paylaşım yapan herkese teşekkürler.
garanti olayı nedir bunun kaç yıl muhattap neresi? soran oldu mu müşteri hizmetlerine
-
-
Bilmeyenler için söyleyeyim. Amazon tr uzerinden Almanyadan gelen ürünler ilk ay ücretsiz iade. Bir ay sonra 2 yıl boyunca gümrük ve kargo ücreti hariç iade yapılır.
Diğer yurt dışı amazondan alinan ekran kartlari v.s turkiyede garantisi yoktur. Satıldığı ülkede garanti vardır oraya göndermeniz lazım. Tamir olurda size gelirse ürün gümrükte vergiye tabi tutulur. Garantiye gitti geldi v.s gümrüğü ilgilendirmez vergini ödersin. Yani yurt dışı ürünlerden uzak durmaniz menfaatine olucaktir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X