AMD Ryzen 5 5600 2808 TL Amazon
-
-
İşte bu gerçek fırsat ve alınır. Gerçek Zen 3 cpu, 5600x'den tek farkı 200mhz eksik pbo2 ile zaten +200 yapabiliyorsunuz.
Fakat 150 euro sınırnı aşar mı tam sınırda kalıyor, gümrük memurunun inisiyatifine kalırsınız sonra vekalet isterlerse şaşırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 26 Temmuz 2022; 14:45:27 > -
Teşekkürler yapıştırdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vekalet vs isterse iade edip gecemez miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu fiyata muhteşem bir işlemci. Son derece performanslı ve soğutması kolay. B350 anakartlarla bile kulanılabiliyor, 1600-2600 gibi işlemcilerden geçecek kişi için harika olur.
-
Çok iyi fırsat. Haber verdiğiniz için teşekkürler faydalandım.
-
Sonuçta amazon ilgilenmiyor mu o işlerle? Hiç amazondan alıpta gümrükte sorun yaşayan oldu mu?
Yani ne oluyor takılırsa bizde mi patlıyor? Öyle ise riske girmeyip iptal edicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 26 Temmuz 2022; 14:40:59 > -
İptal ediyor sürekli siparişimi
Adam doğru söylüyor benimkini de iki kere iptal ettiler
-
iptal ediliyor benimkide 3. kez aldım şu an
-
12 kez oluşturdum
Evet arkadaşlar sipariş iptale düşüyor maalesef biraz önce görüştüm müşteri hizmetleri ile satıcının iptal ettiği söylendi. Ya stok yok yada fiyat hatası yüzünden bilginize...
-
Satıcı amazon germany kendileri :)
ben sipariş verdim şimdi benimkini de iptal ettiler 1 dk sonra niye ki
amazon açısından çok iyi bir müşteri profiliyim oysa
4000 liralık ürünü 3000e yakın fiyata alamıyorsak zaten risk alıp bu kadar uzaktan almazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 26 Temmuz 2022; 14:49:12 > -
O iş öyle olmuyor bildiğim kadarıyla yani aldığın fiyata bakmıyor sistemde kayıtlı veya türkiyedeki fiyatına bağlı oluyor yada memur insiyatifine kalıyor... Yoksa dediğin ve doğru olanı bu, kredi kartıyla alıyorsun, merdiven altı satıcıdan da almıyorsun, mantıklı olan bak faturasına ona göre karar ver ama öyle işlemiyor bildiğim kadarıyla.
Konu dışı olacak biraz ama ben anlamıyorum bu işi zaten ithalat vergisini almıyorlar mı daha neyin zorluğunu çıkartıyorlar. İyice işin suyunu çıkardılar ithalatı azaltacağız diye. 1 kişide bir türlü anlamadı ki ithalat yasaklamakla azalmaz, ithalati ve cari açığı azaltmak istiyorsan çalışıp üreteceksin, katma değeri yüksek talep gören ürünler üreteceksin... Ülkenin yarısı bankacılık, sigortacılık, emlakçılık, esnaflık, ıvırcılık ve zıvırcılık ile para kazanıyor. E ne olmasını bekliyorsun k? Allahtan son senelerde biraz savunma sanayimiz geliştide onları ithal etmeyip ihraç etmeye başladık.. Gerisi fosss.
-
İptal sebebini MH ye soran oldu mu aranızda?
-
İptal ettikçe sipariş atıyorum ben şuan ama en fazla 30 dk daha dayanabilirim 😂
Stok veya fiyat hatası varsa bukadar sipariş ve iptale rağmen neden hala düzeltmiyor fiyatı... Bence başka bir sebebi var oda gümrük olabilir.
-
150 lik kargoyu seçin alım yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2800'lükler iptal olunca en son 3000TL ve üzerine hızlı kargo ile toplam 3143TL'ye sipariş verdim. Daha yola vs. çıkmadı zaten ama tahmini teslim 03 Eylül gözüküyor. 7000 serisi lansmanı ile birlikte gönderecek galiba Amazon Not: APG ile yola çıktı. 16 Ağustos teslimat gözüküyor. APG en son Dubai'ye götürüp oradan TR'ye getiriyor genelde |
Benzer içerikler
- qnb maaş kampanyası
- merci çikolata a101
- kazanan akbanklı
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tod süper dolu paket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X