|
AMD Ryzen 5 7600X’in şaşırtıcı performansı ortaya çıktı
-
-
Performans kazanımı saat hızından görünüyor. Anlaşılan Ryzen 7000 serisinde mimariden çok Am5, Ddr5, pciy e çalışmışlar.
-
ne yani 5900x3d mi alak? 9xxx serisi ryzenlara mı kalak?
-
toplam 32 core 5950x ile 12 core 7600 cpu performansı karşılaştırıyorlar dikkatinizi iyi verin arkadaşlar. eger all core bu şekildeyse üff.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 17 Temmuz 2022; 18:33:40 >
-
Yok mu ucuza 5800X3D kapalım bi tane bu yeni seriden pek bir şey çıkmayacak gibi
-
İntellerdeki gibi performans çekirdeği muhabbeti yok bunda sanırım, tercih sebebi benim için
-
5600x de 2700x den +20% daha yiydi. Benzer bir oranı koruyabiliyorlar nesiller arası (ki 5950x 2700x e göre çok daha gelişmiş bir işlemci)
-
"dikkatinizi iyi verin arkadaşlar" demişsin ama 7600x in 6core 12thread olduğunu unutmuş "16 core 7600" yazmışsın komple yanlış bir yorum olmuş
-
Daha bu orta seviye oyun işlemcisi ve 5950x'e kafa atıyor. Bunun tepe modelleri ve threadripper modelleri var. AMD süper işlemciler getiriyor, Nvidia'da ekran kartlarında piyasayı sarsacak, çok güzel haberler, para biriktirmeye başlayayım.
-
En düşük hızlar 4.4 Ghz diyor. Muhtemelen all core 5 Ghz oldu artık.
-
İnşallah oyunlara da yansır bu performanslar
-
aynen 12 coremiş. 12 core işlemci bir önceki nesil 32 core işlemciyi mi tarumar etmiş oluyor şimdi?
-
hocam yine karıştırmışşsın.
r5 7600x 6core 12thread gelecek
r9 5950x ise 16core 32thread
bu core-thread işleri biraz karışık geliyo sanırım
-
toplamda diye belirtmiştim hocam. 12 ye 32 ve yeni nesil ezici mi geliyor ne...
aklıma şu geldi tek çekirdek skorları mı acaba...
-
power ne?bu ne la nerenin alan kodu?gerçek oyunlarda çekirdek sayısının bir anlamı olmadığını öğrenmiş olmanız lazım.32 değil 128 çekirdek olsun kaç oyun kaç çekirdek kullanıyor?bu işin doğrusu 5800x3d'nin bütün seriyi 1080p low'da ham yapacak olmasıdır gerçek bir oyun testi görünce anlarsınız.intel de böyle benchmarkla geldi 12'de ne oldu?bu da aynı demek ki 5 ghz yapıp salmışlar ddr5 zaten para etmiyor.7000 serisinde 3d cache model gelmeyecekse direkt salıverin anlamı yok bi kullansanız anlarsınız ben test mest gösterince anlamıyorsunuz 1080p cs go gibi low oynanan oyunlar için, 360hz için özel işlemci yapmış adamlar ama dersin ki ben 2k ultra oynarım o zaman 7000 serisini ne yapacan 5600 serisi al geç bütün oyunlara ve kartlara yeter.3090 ti aldım Allah'ım sana geliyorum buna 5900x almalıyım altı olmaz diye bir aşka geliyorsunuz halbuki bunlar hurafe işte buradan kaybediyorsunuz.5600x ile 5700x arasında ne oynuyor 6 8 çekirdek 2k ultra en kral ekran kartıyla biri gösterebilir mi şu sahte tanrılarınızın videolarından?
-
all core olamaz.
-
Simülasyon temelli oyun veya profesyonel çoğu programda fark kolayca görülebiliyor. Ulta ayar oyun kullanımı için zaten işlemci güncellemesine nadiren gerek oluyor.
-
single core ise yüzde 20 artış ile fiyata nasıl yansıyacak merak ettim şimdi.
-
aynen 1080p ultra 2k ultra için mevcut işlemciler zaten yeterli ama hala çıkarıyorlar yok stabil ötesi yok min fpsleri çok iyi yav zaten iyi ki 12. serinin min fpsleri zaten efsane daha ne iyisi olacak?ortalamada bakıyorsun %4 5 oynuyor niye masraf yapacaksın ki bunun için?bir zamanlar %5 %5 giderken açlık vardı yetmiyordu insanlar her çıkanı alıyordu şimdi öyle değil ki insanlar doydu 12. seri zen3'le hani çok çılgın şeylerle gelmeleri lazım artık.amd'nin 3d v cachesi gibi bak bu çılgın bir teknoloji bundan yürümeliler.
-
Yıl olmuş 2022 ama hala bizim milletimizde çekirdek hesabıyla oyun performansını bağdaştıranlar var. Gidin 6 çekirdekli 5600X ile 16 çekirdekli 5950X oyun benchlerine bakın. Neredeyse aynı sonucu veriyor ama 5950X tekli çekirdek saat hızından dolayı bir tık önde. Bırakın artık şu hurafeleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhosTeS -- 20 Temmuz 2022; 0:38:34 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
toplam 32 core 5950x ile 12 core 7600 cpu performansı karşılaştırıyorlar dikkatinizi iyi verin arkadaşlar. eger all core bu şekildeyse üff.
|
Daha bu orta seviye oyun işlemcisi ve 5950x'e kafa atıyor. Bunun tepe modelleri ve threadripper modelleri var. AMD süper işlemciler getiriyor, Nvidia'da ekran kartlarında piyasayı sarsacak, çok güzel haberler, para biriktirmeye başlayayım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X