: )) Hayırlı olsun hocam. Son zamanlarda oldukça popüler olan bi psu almışsınız. Ha bana kalırsa 1000w almak daha mantıklı gibi. Gerek var mı diye soracak olursak, genel görece kesim pek gerek duymayacaktır ama daha fazla gücün daha azını kullanacağı mantığıyla yorumladığımız zaman, 1000w nin 850w ye göre daha uzun ömürlü olacağı kanısı ağır basıyor. Bunun ne kadar doğruluk payı olduğunu rakamsal olarak araştırmadım ama düz mantıkla analiz ettiğim de daha yüksek w değerine sahip psu nun, daha düşük w değerine sahip psu dan daha uzun ömürlü olabileceği, yukarıda bahsettiğim çıkarımdan dolayı daha mantıklı diye düşünüyorum. Ne çok daha kelimesi kullandığımın da farkındayım : ) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuzarsif-06 -- 11 Haziran 2023; 14:18:8 > |
AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] (719. sayfa)
AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
-
-
Sağolasın. Haklısın 1000w daha iyi olurdu ama artık pc alemine veda etme jübile yapma adına bu aldığım son parça olacak umarım inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de bi kaç zaman içerisinde son olarak +4090 yapıştırabilirsem jubile maçına birlikte çıkalım hocam: )
-
Beyler bu seriye delid yapan var mı??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jubile mi ? Yıllardır pc kurduktan sonra bu son diyerek yola çıkıyorum , sonuç hiç değişmiyor, oem e bulaştıysanız çıkış çok zor :)
-
En kötü ihtimalle 10 yıl sürer gibi hocam. Apple m'de aynı mantıkla çalışıyordu sanki Gpu-Cpu ve ram birleşikti diye hatırlıyorum.
Çoğu bilgisayar böyle kutu gibi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 11 Haziran 2023; 20:52:24 > -
:)) Bu son diye diye evde iki tam bir yarım sistem birikti.
vallahi dediğin doğru gibi: )
şu an ki mevcut sistemi kurduğumda bu son demiştim ama bu kez de 4090 la taçlandırayım da öyle bırakayım diyorum. ama bu son olacak! :)))
-
evet hocam gidişat öyle olacak gibi
sanırım bi 10 yıl sonra mini tost makinesi gibi hazır paket sistemler satın alacağız.
ama benim bu son, ben almam :) şaka maka yaş 40 oldu hala 4090 peşindeyim. ne olacak bizim bu halimiz? :)
-
Geçen yıl kendime Thermaltake view 51 kasa aldım, zirvede bırakacağım dedim içini thermaltak quad ring fanlarla doldurdum, sonra satıp corsair fanlarla doldurdum, onları da satıp lian li fanla doldurdum. Tamam dedim artık zirve :) Sonra gerek yok böyle bir kasaya kullanmıyorum aydınlatmaları diye kasa ve fanları satıp Lian li nin daha sade bir kasasına geçtim. Şimdi yeni kasa ve fanları gördüm ces te bayıldım :).
Kasa ile eş zamanlı olarak İntel sistem topladım. Bakalım hayırlısı. Sözde geçen sene Jubile yapmıştım :)
Melek mosso nun yeni bir şarkısı var 'İlletim' adında, oem = o :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oemci32 -- 11 Haziran 2023; 21:44:31 > -
:)) valla benim ki biraz da bekarlıktan sanırım. evlenmeyi düşünmüyorum asla ama evli olsam sanırım çoluk çocuk vs derken bu illete pek zaman ve haliyle para yatırmam veya yatıramam gibi: )
bilmiyorum nereye kadar gidecek bu pc sevdası.
-
-
:):) Ben de bir custom sıvı soğutmaya girmedim, EK dan geçen yıl sipariş verecektim, hortumu şekillendirmek ve arada temizlik gerektirmesi korkuttu beni :)
-
Temizlik mi oda neki?
2007 den beridir aynı SuSoğutma parçalarım var, hala tertemiz duruyor...
Bana custom aldirtmayin hocam bu kurlarla 🙂 bana dediler ki custom da renkli sıvı kullaninca 2 3 ayda bir söküp temizlik gerekiyor yoksa korozyon , leke vb sorunlar oluyor diye uğraşmak istememiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Bende şu anda i7 8700K lı bir sistem var. Hızı bana yetiyor. Şimdi bir tane daha sistem toplamam gerekiyor. İkinci el alacağım. 8700k ya eş değer ryzen de hangisini almam gerekiyor. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanılacak oyuna/uygulamaya göre 3600 da olabilir fakat genel bir tavsiye için 5600 altına bakmayın derim.
-
5600'den devam
-
-
🇹🇷
Posted 4 Nov 21
Man From Future
şimdi bu resmin sağına 3d soluna 14 yazmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X