Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
AMD Ryzen 5600x+RTX 3070 Komple sistem+Samsung Odyssey G7
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eğer monitörü tek satmayı düşünürsen özel den PM atabilirsin.
-
Hocam Kayseri’den bir tanıdığınız varmı acaba. Cüzi bir ikram olursa sistemi almak istiyorum.
fiyat toptan 20k ise bence fıyat guzel
-
Bu donanım habere koyacağım son ilandır bu forumdaki ölücü tayfa başka hiç bir yerde yok ,1 aydır sitede olan ve fiyatı gördüğünüz gibi forumda'ki diğer ilanlara göre beleş sayıacak bir fiyat olmasına rağmen.
Pazarlık yapanlar şunu almasak deyip fiyatı daha da kırmaya çalışanlar mı dersin biri ekran kartsız 5 bin tl olur mu yazmış (ekran kartı 15'e satıldığı için diyor , sanki diğer parçalar yanında bedava ) monitör dahil delirdim en sonunda sahibinde'de koydum burda 1 ay duran ilan orda 1 günde satıldı.....toplu sattığım için zararına karına bakmadım burdan bir arkadaşa kısmet olsun fakat değilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 29 Kasım 2021; 20:29:57 >______________________________
-
Al-satçıya hayırlı olsun :) millette para yok hocam şu an alış-veriş yapan insanlar sadece al-satçılar kendine sistem toplayan adamda para kalmadı piyasaya karşı eridi paraları.Sisteminin fiyatı çok iyiydi bu arada piyasa göre hayırlı olsun.
Parasını anca denkleştirip yazmıştım , yazdığım zamanda satılmıştı yoksa o fiyata kaçırılmayacak sistemdi.
-
Ben görsem direk alırdım valla ihtiyacım da vardı geçmiş olsun bana :( Hayırlısı...
-
Artık burada aktif değilim satış konusunda
Yakında bi sistem daha satacağım i5 9600k+3060Ti'li ordan takip edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X