Bildirim
AMD Ryzen 7 1700 @4GHZ & Asus Crosshair VI - Ryzen 5 1600 @4GHZ & Asus Prime x370-Pro 'Baba Konu' (13. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şu ısının 45C'lere düştüğü kısım biraz uzun gibi geldi, hesaplama setini tamamladıkdan sonraki boşta geçen zamanın grafiği mi onlar? Biraz uzun gibi geldi de bana
Bir de HT kapatmışsın sanırım ısıları düşürmek için?
Bu testi 20dk falan geçiyorsa sistemi stabil sayabilirsin, 1 saati tamamlayabildiysen %100 stabildir -
Bu testi %100 tamamlayan var mı ? ben hic görmedim belli bir zaman'dan sonra ısı sabit olsa bile sistem kendisini kapatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki sayfada degeleri paylasmistim 20dk sıkıntı çıkmadı
Ben tüm sistemlerimde 1 saat tamamladım bu testi ve her zaman stabiliteden emin oldum.
Sistemin stabil olmadığı için kendini kapatıyor, zaten bu testin önemi de bu -
valla hocam ben de 45dk bu testi yaptım. 1 ay kullandım oyunlarda olan sorunlar vesilesi ile bir bakayım dedim ki 3.dk da çökme yaşadı sistem. çok saçma ama aynen böyle oldu :) hatta 45dk sonunda ss bile almıştım -
BIOS güncellemesi vb birşeyler olmuştur o arada, yoksa 45dk geçip de 3.dkda çökme imkansız :) Belki soğutucu ayarlarını da düşümüş olabilirsin arada geçen o süreçte? -
Sougutucu kısmında değerler aynıydı ama doğru 1701e güncelledim. Ama hiç bu kadar fark olacağını tahmin etmedim. Memnunda değilim zaten şuan bu biosdan dandik yapmışlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ßekir
Şu ısının 45C'lere düştüğü kısım biraz uzun gibi geldi, hesaplama setini tamamladıkdan sonraki boşta geçen zamanın grafiği mi onlar? Biraz uzun gibi geldi de bana
Bir de HT kapatmışsın sanırım ısıları düşürmek için?
Bu testi 20dk falan geçiyorsa sistemi stabil sayabilirsin, 1 saati tamamlayabildiysen %100 stabildir
Isi ayarini dusurmem herhangi bir sorun teskil etmiyo diye dusundum ayrica sogutucu fan devirlerim normalin bi uzerinde calistirdim suan icin hic bir problem yasamadim vcore degerimde normale dondu. Sanirim hata yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende bugün son bios güncellemesini yapıp biraz o.c işine gireyim diyorum gerçi şuan bir sıkıntı çekmiyorum ama bu konuları görünce dayanamıyorum... -
Valla ben ryzen 1600 msi b350m gaming pro ikilisini kullanıyorum. Voltaj ayarlarını vs auto yaparak 3.7 ghz yapmayı başardım. Çok kurcalamadım. Birde ram konusunda xmp profilleri dışında kullanmak mümkün mü ? 2933 mhz üstüne çıkmıyor. -
-
Malesef sistem açılmıyor bu şekilde. -
SELAM. kafama takıldı bu rgb ışıkların pcyi kapatınca kapanıp açınca açılan ayarı yok mu acaba ? -
-
Sadece LED ile ilgili olan ayar bu değil :) Vaktim olursa BIOS'dan fotoğrafını çeker yüklerim. -
Hocam bunu yapınca bilgisayarı kapatınca led ışıklar sönüyor açınca açılıyor başka ayarı mı var bunun ? paylaşırsan sevinirim ögrenmiş olurum bende
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnadoluEfes
Hocam bunu yapınca bilgisayarı kapatınca led ışıklar sönüyor açınca açılıyor başka ayarı mı var bunun ? paylaşırsan sevinirim ögrenmiş olurum bende
s4 olanı seçmiştim yarısı kapanıyordu ve pc açılınca yarısı açılıyordu demek ss olanı seçecekmişiz tembellik yapmışıztamam sağ olasın
buysa yeter zaten bunu arıyorduk
diğer ayar kapatıyor diye biliyorum görmüştüm biosda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ekim 2017; 23:25:55 >
-
Ryzenlerin 3.8GHZ üzeri verimsizlik saçmalığına bir örnek 3.8GHZ'e çeksen daha komik voltajlarla stabil kaldığına şahit olabilirsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X