Şimdi Ara

AMD Ryzen 7 2700X İlk İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
6.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O saçma sapan testler yğxünden tek çekirdek fetişinden burda 8350 k önerikdi 8400 yerine bazı arkadaslsra kendi alsın kendi akılsıxlığınu kendi çeksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliOrmanlı0106

O saçma sapan testler yğxünden tek çekirdek fetişinden burda 8350 k önerikdi 8400 yerine bazı arkadaslsra kendi alsın kendi akılsıxlığınu kendi çeksin
    Hocam tüm işlemcilerin oyunda kaç FPS verdiği bir test nasıl saçma olabilir, açabilir misiniz? Ayarların düşükte tutulmasının amacı GPU darboğazını önlemek yoksa testin bir anlamı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 16 Nisan 2018; 3:33:16 >
  • IslakBanyoTerliği kullanıcısına yanıt
    Benchde fps yüksek ama oyun kasıyor mesele bu bf bşr bomba düçüyor oyun donuyor 1 sn, fos yüksek oluyor oyun 30 fps gibi kasıyor.

2018 cikisli oyunlarin kapasitesi daha 4/8 islemcileri asmadi da o yuzden. Intel efendi 9700k yi duyuramadi bir türlü. Ben vaat vermiyorum gerçekleri yaziyorum. Sizin gibi trollere bu forum kalmasin diye yaziyorum. Troll mesajlara devam edecekseniz kendi capinizda takilabilirsiniz. Daha sonra siz o ustun 8100 islemcinizle bf1 de bende 1800x ile girerim neyin ne oldugunu orda anlarsiniz. Daha o oyun bile 1800x in yarisi etmezken hemde. Hadi iyi geceler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benchde fps yüksek ama oyun kasıyor mesele bu bf bşr bomba düçüyor oyun donuyor 1 sn, fos yüksek oluyor oyun 30 fps gibi kasıyor.
    Sizin bahsettiğiniz şey stutter. Her oyunda olmaz. BF serisinin kronik bir sorunudur zaten stutter ki sadece Intel de olmaz. Son gelen güncellemede baya azalttılar zaten. BF1 de 200 FPS de bile çok rahat oynayabiliyorum

@vamp Size bir sürü kanıt göstermeme, sizin sadece vaatte bulunmanız halinde bile bana troll demeniz komik olmuş açıkçası. Hala aynı şeyde diretiyorsunuz tüm güçte bilmem ne. Daha ilk mesajımda anlattığım şeyi anlamamışsınız ki. Sizin mantıkla server işlemcilerinin alıp başını gitmesi gerekiyordu oyun konusunda Ayrıca 8700K çıktıktan sonra çıkan oyunlarda 6700K vb. işlemciler hala Ryzenlardan önde fakat 8700K'nın gerisinde. Demek ki yapımcıların AMD'ye garezi var. Size de iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 16 Nisan 2018; 3:44:38 >

• 6700 k sat 8350 k al sen onda 220 fps alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 16 Nisan 2018; 3:39:28 >
    8700k kimse kötü demez. Rakibi yok şuan. Soğutucu masrafı delidi ne kadar köfteye ne kadar eknek ona bakarım. İntel 6700 k çekirdek sevştesinde kalsaydı mikkete onca sebe 4 çekşedek kitlemeseydi mesele. Seni salak yerine kıyan firmayı dandirik bşr oyyn testiyle savunman. Kimse amd intelden fazla fps verştor demiyor. Sistemine monitıruna göre akıcapın fos şhtiyacına göre gou besliyebikcek en ucuz işlemciyi tercih edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 16 Nisan 2018; 3:44:53 >
  • quote:

6700 k sat 8350 k al sen onda 220 fps alırsın
    Neden ki hocam çoğu oyunda benim işlemci geride kalmıyor.
    Paylaştığın komik gorseli kanit olarak sayiyorsan tabi haklisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Paylaştığın komik gorseli kanit olarak sayiyorsan tabi haklisin.
    PC Gamer'a güvenmiyorsunuz o zaman? Güvendiğiniz kaynakları paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakBanyoTerliği -- 16 Nisan 2018; 3:51:32 >
    Demekki pc gamera gore pc toplarsak 1080ti yanina en uygun islemci olarak 8100 almaiyiz. Egerki bu incelemede i3 8100 ustu kapali bir sekilde ovuluyorsa bile ben bu siteyi spam listesine ekler ya da kara listeye eklerimki bir daha yanlislikla acilmasin. Siz takilabilirsiniz tabiki. Size uygun bir yer

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Kendi pencerenizden bakip olayi yorumluyorsunuz.acik bir şekilde 2013 oyunu bu dönem teknolojileri ile iyi optimize olamaz demişim olayi gereksiz yere cekmissiniz.bakiniz rotr,werhamer, aos gibi oyunlar ki daha birkaç tane daha vardi ryzenler ciktiktan sonra yayinladiklari optimizasyon yamalari ile %30 lara varan performans artışı yakaladilar ama gta5 bu tarz bir zahmete girmedi .Bunun haricinde oyunun kendisi benimde severek bitirdiğim bir oyundu rockstar gamese bir lafim yok ama çaycı oyunu hazirladu falan deyip olayi sulandiriyor ciddiyetten uzaklaşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.B -- 16 Nisan 2018; 10:45:20 >
  • Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan, herşeyi kendinin bildiğini sanan ve inatçı insanlarla uğraşırsanız boşa vakit kaybedersiniz.

Yüksek kare saniye(fps) iyidir hastalığına birkaç sene önce çare bulundu. İnceleme yapan firmalar kare zamanını(frame-time) yayınlamaya başladılar. Böylelikle yüksek kare saniye gösterip akıcı oynatamayan işlemciler ifşa oldu.

Zamanında Q6600 yerine E8400 öneren benzer kişiler hala buralarda dolaşıyor. Siz hala bişeyler öğretmeye çalışıyorsunuz. Gidin bir mermere anlatın. Daha çabuk öğrenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 16 Nisan 2018; 14:58:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Demekki pc gamera gore pc toplarsak 1080ti yanina en uygun islemci olarak 8100 almaiyiz. Egerki bu incelemede i3 8100 ustu kapali bir sekilde ovuluyorsa bile ben bu siteyi spam listesine ekler ya da kara listeye eklerimki bir daha yanlislikla acilmasin. Siz takilabilirsiniz tabiki. Size uygun bir yer
    Taze video,16.dakikadan itibaren İ3 8100 işlemcinin neden alınmaması gerektiği, oyunlardaki Cpu kullanımı yüzdesi ile sabittir.
    Maşaallah ekran kartı ile işlemci gerek kullanım yüzdesi gerekse sıcaklık olarak birbirleriyle yarışmışlar.
    Bunların ilk incelemesine yorum atmıştım,Teknobiyotik kalp atmıştı daha sonra silmişti.
    İşlemcinin yetersizliği o kadar yetersiz ki ekran kartı kullanım yüzdesini bile geçmeyi başarmış demiştim,sonra uyanıp sildiler(Ticari jetonları geç düştü.).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woundedknee -- 16 Nisan 2018; 18:39:14 >

• Anladığım kadarıyla belleğe erişim gecikmesinde intelin birazcık gerisinde kalması dışında gayet güzel şonuçlar vermiş.

Şayet;

Eğer 8700K'dan 100 dolar> daha ucuz olursa kesinlikle ama kesinlikle çok mantıklı bir işlemciyle karşıyayız. Ki aradaki fark 100 dolardan fazla bile olabilir, olmasa bile sırf yanında gelen soğutucusu sayesinde bile mantıklı.
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    Yani i3 8100 ya da ryzen 1200 giris seviyesi islemciler. Is bilmez developerin birisi ryzen islemcilere is yapcam diye ryzen 1200 islemcisini 8700k nin ustunde performans verecek sekilde oyun cikartirsa 8700k kotu islemci mi olur? Oyunu yapan adam mi beceriksizdir? Cevap belli değilmi. Bu arkadaslar o kadar kör ki i3 8100 islemcisinin r7 serisinden iyi oldugunu bile dusunuyorlar. Napcan iste. Herkes konusuyor bu forumda

• Hersey yuksek fps degildir.Ben bir oyuna girerken , herseyi kapatip girmek istemem.

Arka planda calisan uygulamalar yuzuden de oyun baltalansin istemem.Bir islemcinin 1 isi en iyi yapmasi sadece kagit ustunde kalan bir veridir.Ornegin 4/4 6500 ile bf1 oynarken islemci kullanimi gpu ile yarisiyordu.

Usain bolt 100 metrede dunya rekoru kirabilir ama maraton kosamaz.

Maraton kosucusu , hem maratonu bitirir hem de 100 metreyi makul surede kosar.

İslemcilerde boyledir, tek bir isi cok iyi yapmasindan ziyade, bir cok isi iyi yapmasina bakilir.

Gun sonun da fps fanboylari ,Cpu ya yuklenen bir oyuna girmeden once chrome u kapatir oyle oyununu acar.!

• Selamlar,

Ben x470 ile ryzen 2700x aldım. Ancak PSU Corsair VS650. Ve bildiğiniz üzere x470 anakartında 8pinli cpupwr ve 4pinli cpupwr2 var. Ama PSU'da sadece 8 pinli cpupwr girişi var. Ben bu ek olan 4pini nasıl takarım? Eğer takmazsam PC çalışır mı?

Yorumlarınızı bekliyorum. Sağolun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.