Merhaba kıymetli arkadaşlar. Sistemimi güncelliyorum. İşlemci olarak AMD Ryzen 7 5700X3D aldım. Doğal olarak buna uygun bir işlemci soğutma önerisi istiyorum. Fiyat olarak 4000 liraya kadar çıkacağım. Günlerce araştırma yaptım, herkes çok farklı şeyler söylemiş. Bir yerde Deepcool tavsiye ediliyor onu araştırıyorum. Bu kez o paraya ID-Cooling var yazıyorlar. Ona bakıyorum bu kez Arctic diyorlar. Arctic nasıl diye arıyorum bu kez yine başa dönüp DeepCool öneriyorlar. Sıvı soğutmalarda da MSI'yı kimse tavsiye etmiyor. Genelde DeepCool LS520 / LS720 yazmışlar. Onu araştırınca Arctic Liquid Freezer alınmalı yazmışlar. Hava soğutma olarak:
Sıvı Soğutmada ise:
Aslında daha çok var da aklımda kalanları yazdım. Yani her kafadan bir ses çıkıyor. Bu kadar zor mu bunların sıralamasını yapmak. Ayrıca Noctua'nın fiyatı 5bin küsur o parayı ona vereceğime sıvı soğutmaya vermek daha mantıklı geliyor. DeepCool LS720 bana çok sıcak geliyor ama DeepCool AK620'de gelecekte iyi iş görür deniyorsa veya diğerlerinden biri, o zaman onlardan birine de bakabilirim. Ben şunu istiyorum sizden gelecekte de illa ki sistemimi güncelleyeceğim. Bana hem bugün hem de gelecek için hangisi iş görür o gerekiyor. 3000 liraya hava soğutma mı? 1000 lira daha koyup sıvı soğutma mı daha mantıklı. Bilgisayar kasam DARK MAXİMA V30 yani yer sorunum yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Mart 2024; 5:56:50 > |
Bildirim