Şimdi Ara

amd ryzen 7 5800H(laptop) veya intel i7 10870H(laptop)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar iki laptop arasında kaldım. Bilgisayar teknik servis ve satıcı olan bir yere sorduğumda amd sıkıntı çıkıyor dedi emin olamadım sizlere de sormak istiyorum

1-Asus Rog Strix G15 G513QE-HN059 Amd Ryzen 7 5800H 16GB 1tb Fiyatı (hepsiburada.com)

2-Asus Rog Strix G512LI-HN285A25 Intel Core I7 10870H 32GB 1tb Fiyatı (hepsiburada.com)

bu iki üründen sizce hangisi daha iyi, hangisini almam sağlıklı olur, yardımcı olur musunuz? (hem render hem oyun için alacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRaLe -- 9 Temmuz 2021; 21:33:36 >

• oyun ıcın almayı dusunuyorsanız buyuk ıhtımal oyledır amd işlemcılı ekran kartı ile once cıkıyor.

lenova 5 1660 ti ler varken hemde bunlardan daha uygun fıyatlı bıraz daha arastırın

sadece işlemci olarak bakar isek online oyunlarda daha ıyı performans verdıgını okumustum

• cuhuku C kullanıcısına yanıt

hmmm yorumun için teşekkürler.

• HuRaLe kullanıcısına yanıt

bu arada belirtmemisim ıntel ıslemcı onlıne oyunlarda daha basarılı bir tık ama

• cuhuku C kullanıcısına yanıt

hmm okey thx arada çok ufak fark varsa onlinelarda o kadar önemli değil ya uçurum kadar fark varsa okey.

• i7 10870H'nin eşdeğeri Ryzen 7 4800H'dir. 5800H onu cebinden çıkarır. 10870H daha fazla ısınır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ryzen 7 laptop
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.