Hocam evet denedim kullanıyorum hiç kaçırma şöyle söyleyeyim; Cyberpunk 2077 ultra ayarlar, raytracing de ultra da 2k 165hz monitör de sabit 165-180 fps oynuyorum kart ısınması yok 55 dereceyi geçtiğini görmedim ama benim kasa da geniş onun da etkisi olabilir. çok yayın yapmayı bilmiyorum görüntüsü kalitesi yok iyi değil ama şuraya çekmiştim Test Yayınım - YouTube ayrıca kartın içinden arka tarafına sarkma yapmaması için destek ayağı da çıkıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 10 Nisan 2023; 11:24:4 > |
Amd Ryzen 7700 den vazgeçip - 13700K Rtx 4080 Yeni Sistemim ve Sebepleri (4. sayfa)

-
-
Yok hocam Asus onerilen 650W demis.
Ben de yeni ve Gold oldugu icin kaldırır diye dusundum Psu yoksa 750 de takabilirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sistem ne aldın, kaca aldın bir de yakısıklının resmini cek gorelim.
-
-
Çok teşekkür ederim
bir başka oyunda daha çektim Marvel's Midnight Suns 2k 1440p Rtx 4080 Palit Gamerock OC - YouTube
isterseniz RDR 2 de de çekebilirim.
-
İyi
Fiyat ve soğutma performansı arasındaki oran harika.
Soğutma performansının harika olduğundan bahsetmiş miydim?
Montaj karmaşık değil...
Kutudan çıkar çıkmaz AM5 ile uyumludur.
Fanlar ve soğutma standı için ARGB desteği.
Gürültü üretimi çok yüksek değil.
Kotu
Soğutma pedi kapağı plastikten yapılmıştır; ucuz görünüyor
Beş yıl veya daha fazla yerine üç yıl garanti.
...ancak AM5 bağlantısı sıkılmalıdır.
10 uzerinden 9 vermis.
-
Soğutma inanılmaz iyl çalışıyor ama sıkışık Kasa olmayacak kasalar pahalı evet ama kesinlikle geniş kasa çok farklı oluyor. Asus g502 falan vardı o Fransız geliyor diye tercih etmedim imkanlar dahilinde şuan ki kullandığım kasayı şiddetle tavsiye ederim. Soğutucu olarak da şu eklemek isterim fanlar veya pompalar kaç devirde çalışıyor bilmiyorum ama Kasa gayet sessiz hiç ses yok diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 10 Nisan 2023; 17:29:45 >
nasıl memnun musun sıvı soğutucudan ?
-
Alısık olmayınca ses cok ama guzel zaten 360 altı Aıo ların saglam Cpu ları sogutması kolay degil
hocam ses kasanın fanından falan geliyor olmasın ? benim kinde hiç ses yok
-
Kasada bir egzoz fan var zaten hocam...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X