7700 işlemciye 360 lik sogutucuya ne gerek var hocam 3080 ekran kartının hali hazırda aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amd Ryzen 7700 den vazgeçip - 13700K Rtx 4080 Yeni Sistemim ve Sebepleri (3. sayfa)

-
-
Yalnız maalesef inventus da elinde olmayan malzemeleri stok varmış gibi gösteriyor üzücü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1 kere alırsın.yarın 8800X3D yaparsın Sogutucu Aynı kalır.
Ayrıca sanmiyorum Stock Sogutucu idare etsin.
-
7700 lere baktım YouTube de 80 i geçmiyor en ağır yükte aslında bekleye bilsem 7800x3d alırım ama kim bilir ne zaman gelecek
Beklemek sorun degil de 4 kagıt fazla cıkar
Powerin yetmez,Hüso.
-
Hocam 6800 e 650W istiyor.Kurtarır gibi dusunuyorum.
-
-
Hangisini bulamadın.
-
Söylediklerine göre 7700 yokmuş ellerinde bekliyorlarmış yarın a arayıp haber verseler iyiydi :(( dürüst olmak bu kadar mı zor ya yok dese yükseltip başka İşlemci alırdım bugün kargo olmadı önemliydi ama iş işten geçti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 6 Nisan 2023; 17:56:36 >
Yarın hallederler ,öğlene doğru ararsın .Bi gecikme olacak gibiyse,nasıl olsa soğutucun var Daha ucuza, Ryzen 7700X yaparsın.Önemi yok ama,2-3 fps daha fazla verir.
Zaten anakrtı da acaip bişey aldın,aldığına değsin bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 6 Nisan 2023; 18:8:45 > -
Hadi hayırlısı güzel sistem hocam
İnşallah bakalım teşekkürler anakart gerçekten feci inşallah sorunsuz olur hepsi
Taktık hoca
-
RX 6800 mü taktın.
-
-
arkadaşlar inventus da problem çıktı bende kızdım iptal ettim gittim burada 3-5 fazla verip mağazada topladım farklı bir sistem yazmayacağım ama sinirden ne varsa taktık
sonuç: [UserBenchmarks: Game 382%, Desk 126%, Work 457%]
aahah alet feci oldu 7700 den çok daha üstün işlemci taktım bu arada
bu arada zalman alpha 360 sıvı soğutma taktım kasa klima gibi çalışıyor tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 8 Nisan 2023; 0:19:7 > -
Hangi parçalar oldu şimdi sistemde
-
Kardeşim kartı deneme fırsatın oldu mu nasıl?
@huso
hüso; Ben 650 kurtarmaz diye daha önceki mesajında 3080/3090Ti yazmıştın. Onları kurtarmaz demek istemiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X