O zaman anladığım kadarı ile sıvı soğutmada ses istemiyorsan corsair den uzak durucaz :) |
AMD Ryzen 9 5900X 6.641,05TL (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de zaten yemedim o dalgayı. Daldaki kuşa güvenmem asla deyip yazılı teyit veya direkt iade edilecek tutarda değişiklik istedim. Haliyle bir geri dönüş olmadı. Ben de caydım iade olayından zaten o iş bende patlar diye.
-
Hocam bilgi için teşekkürler ama zaten amaç tek çekim alıp Enpara üzerinden böldürmek değil (3000 TL'yi aştığı için vade farksız böldüremiyoruz) Amazon'un peşin fiyatına taksitinden faydalanabilmekti, o da Enpara kartta çıkmadı ki bir arkadaş daha yazmış onda da görünmüyormuş. Enpara kartta arada oluyor bu, daha önce MH ile konuştuğumda bu üründe taksit yok demişti. Halbuki aynı ürünü başka kartla deniyorsun taksit oluyor, MH'nin de bir şeyden haberi yok lafı geveleyip duruyor.
-
X470 anakarta bu işlemciyi takabilirmiyim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakarta en güncel BIOS'u yüklediyseniz sorunsuz takılır.
-
Hocam birde parayı direk çekiyor , iadeye gelincede size önce ürünün parasını , 14 gün sonra da gümrük ücretini veririm diyor ee alırken parayı komple çekiyordun iadeye gelince niye parça parça 14 gün sonra veriyosun
-
Eminiz değil mi ? Ryzen 2700x takılı şu an x470 anakarta en son 3900x serilerine destek verecekti amd
Neyse bundan sonra iade riski olan ürünleri almamaya doğru evrilirim ben Amazon Germany satıcı ise. Bilmeyen arkadaşlara da faydalı olur bu bilgiler.
-
Çok ilginç. İlk 30 gün tam iade diye koca koca yazıyorlar.
Gümrükten dönme sebebi neydi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eminim, şuradan da teyit alabilirsiniz.
https://www.quora.com/Does-Ryzen-5000-support-X470-Does-MSI-X470-have-PCIe-4?top_ans=313740522
"Yes, Ryzen 5000 works on X470 motherboards, however it requires a compatible BIOS, and most X470 motherboards do not come with a compatible BIOS pre-installed.
If you already have an X470 motherboard with a compatible CPU, you can easily update the BIOS to a version that supports Ryzen 5000-series processors via the BIOS itself."
Diyor ki evet Ryzen 5000 serisi X470 yongayı destekliyor sadece güncel BIOS istiyor. Yalnızca X470 anakartlara önden kurulu olarak Ryzen 5000 serisi uyumluluğu hazır gelmiyor. Sizin elinizde halihazırda bir işlemci olduğu için şimdiden BIOS'unuzu güncelleyip 5900X'e hazır hale getirebilirsiniz.
-
çok teşekkür ederim ☺️ güzel bir indirim yakalarsam alınca sana haber vericem.
merhaba,
benim anakart gigabyte x470 üzerinde 2700x var.
geçen elime 5700g geçmişti denemek için bios güncelleyip taktım çalıştırdı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler peki Ryzen 2700x den 5900x e geçmek mantıklı olur mu ? Ekran kartı 2070 gaming z
ben olsam am5 beklerdim. 2700x iyi bir işlemci.
-
bu soruya ben yanlış cevap verebilirim sizi yanlış yönlendirmeyeyim,
benim işlemcim 2700x, başka bir bilgisayar toplarken elime geçtiği için kendi anakartıma takıp denedim sadece.
2700x gündelik işlemlerimi çok rahat yapıyor ilerde duruma göre yeni ryzenler ile ddr5 bi sistem toparlarım belki. şuan masraf yapmaya değeceğini düşünmüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aylık 5 hak dolduğundan döndü
-
Yeni soket bekleyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay aras kargo ile aliexpress, ptt ile çin ve sürat kargo ile amazon.com üzerinden 6 adet paketim geldi yurt dışından sıkıntı çıkmadı. Hatta 7. de yoldaydı ama bu aya sarktı.
-
Farklı kargocular getirince 6, 7 geçebiliyor.Benim 5'i de dhl ile geldi 6.direk takıldı
-
Selamlar.
Sipariş verip işlemcisi teslim edilen var mı arkadaşlar?
Benim siparişim hâlâ Almanya Krefeld’ de görünüyor.
Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Elektronic -- 16 Nisan 2022; 10:9:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X