Ben de 13 Nisan’da RAM almıştım Amazon Germany yine satıcısı, Zaragoza’dan yola çıkmıştı o da Krefeld’de takılmış gibi. Kargo firması Kolay Gelsin diyor ama yurt dışında kim taşıyor belli değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Ryzen 9 5900X 6.641,05TL (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler bilgi için, sanırım bekleyip göreceğiz.
-
Pompalarda ses sorunu yaşıyorsanız muhtemelen pompayı PWM ile sürüyordur. DC Volt ile sürerseniz ses yapmaz.
-
Benim de 3 gündür Zaragoza çıkışı dışında bir güncelleme yok. Sözde Amazon'a göre bugün teslim edilecekti.
Son zamanlarda tecrübe ettiğim ister yurt içinden ister yurt dışından Amazon'un kargo konusunu eline yüzüne bulaştırdığı. Özellikle AGT ile teslim etmeye çalıştıkları kargoların yarısı kayboluyor. Sene başından beri 3 siparişimi tekrar gönderim ile ikinci seferde aldım.
Edit: Bugün, 4 günden sonra ilk defa yeni bir hareket gördü. Zaragozaya gelen parket Zaragoza'dan çıktı. Eğer başka bir aktarım olmazsa bugün yarın gümrüğe gelir ve sonrasında 1-2 güne bana teslim edilir herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 18 Nisan 2022; 16:10:43 > -
Hocam ben hem BIOS'tan hem de Windows içerisinden iCue ile denedim ama maalesef bana ciddi sesli olanı denk geldi. PWM vs DC olayında haklılık payın var ama Corsair'in yeni ürünlerindeki pompalar feci sesli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X