Şimdi Ara

AMD Ryzen 9 5900X 6.641,05TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
3.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim elimde şuan 2 tane sıvı soğutucu olucak biri corsair bir tanede 280mm rog strix var 1 tanesini iade edicem fiyatları birbirine çok yakın.

Yoksa 2 sinide iade edip başka mı alsam bilemedim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

Benim o uyarıyı dinlemeyip denemek için alıp iade eden :)

Galahad ile devam ettim.

Bu fiyata 5900X çok güzel duruyor yalan yok.

• ucel kullanıcısına yanıt

Amazon Germany satıcısında arctic 360lik 1900tl sanırım. En garantisi ve en temizi o seçenek olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci elde 3900x+X570'ler bu fiyata gidiyor. Oyun için alacaksanız, veya ek %20 performans çok elzem ise 5900X alın, fakat 3900X fazlasıyla yeterli bir sürü multicore task için.

• Bu arada satıcı Amazon Germany olduğu için iade/iptal olursa gümrük ücretini geri alabiliyor muyuz?

• Bu işlemciyi B450M'de kullanmak sıkıntı çıkarır herhalde di mi?

• Quirah kullanıcısına yanıt

Tam gücünde kullanmaya çalışırsanız tabikide sıkıntı çıkar. Sağlam B550, veya X570 gerekir

• Marjinalyus kullanıcısına yanıt

O öneriyi dinlemeyip h150i elite capellix kuranlardan biri de benim ve üründe de tek bir cızırtı veya ses yok aşırı memnunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 12 Nisan 2022; 20:20:32 >
  • Bu arada Enpara kullananlar taksit yapabiliyor mu ürüne Enpara kredi kartı olan biri deneyebilir mi? Bende Taksit Yok diyor ödeme sayfasında. Alayım diye KK limitini arttırdım bir de boş yere.

• Quirah kullanıcısına yanıt

Msi b450 tomahawk max vb bir b450 ile kullandım bir süre sorun yaşamadım ama ucuz yollu Vram soğutucunuz b450 lere takmak pek mantıklı değil gibi. Bu işlemci için kaliteli bir b550 veya x570 şart gibi.. normal bir b550 anakarttayük altında reste attığını ve mavi ekran verdirdiğini okumuştum .

kısaca b450 ile kullanansanız kaslı bir b450 ile PCI-e4.0 vb nimetlerinden faydalanmadan bir ihtimal kullanılabiliyor gibi.. mesela 2 sene kadar önvce hatırlıyorum da itx b450 lerden sadece msi b450 i faz olarak yetebiliyordu diğer itx ler yetmiyordu

• ucel kullanıcısına yanıt

bu işlemciyle birlikte aynı h100i elite lcd modelini aldım pompa hızı sabit ayarlanmıyor ve sesli denebilicek şekilde çalışıyor.Yazılımsal bir ayarda yapılamıyor o yüzden satıcam cihazı daha 15 günlük cihaz ama ses konusunda beni üzüyor.Onun dışında sogutması gerçekten çok iyi.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

Ziraat, garanti ve world'de taksit oluyor; enpara kredi kartında ve banka kartında taksit çıkmıyor hocam.

• ilginç 5600x çoğu durumda yeterli olacak felan yazan var. Mesela hangi durumda yeterli olmayacak :)

5900x kullanan biri olarak söylüyorum. İşlemci eko modda (65w) ve 3 tane vm çalışıyor. hostla beraber 4. ve hala çekirdeklerin yarısı c6 uykuda.

İhtiyacınız neyse ona göre alın. Oyun için felan alacaksanız gerçekten yazık. 12400 felan alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 12 Nisan 2022; 22:29:30 >
  • massacrer kullanıcısına yanıt

Alamıyorsun bizzat canlı örneğiyim AMD Ryzen 9 5900X

6.641,05TL 

AMD Ryzen 9 5900X

6.641,05TL
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt

Gümrükten mi döndü? Siz mi iade ettiniz?

• DH | equ* kullanıcısına yanıt

Bana müşteri hizmetleri "Bizde paranız kalmaz, olmaz öyle şey. Elbette son kuruşuna kadar iade yaptıracağım" diye neredeyse fırça atıyordu AMD Ryzen 9 5900X

6.641,05TL 

Neyse bir arkadaşım 5800X'e talip oldu da iade vs olayından kurtuldum. 1200TL farkla ben ileriye dönük olarak 5900X'i daha mantıklı buldum 5800X'e göre.

• Kampec kullanıcısına yanıt

Maximumda da 6 taksite kadar cikiyor.

AMD Ryzen 9 5900X

6.641,05TL

• massacrer kullanıcısına yanıt

ahaha banada aynısını söylüyorlardı beni gasp ettiniz dediğimde yok öyle demeyelim murat bey mutlaka iade alırsınız bizde paranız kalmaz diyorlardı aylar önce AMD Ryzen 9 5900X

6.641,05TL  hala alamadım paramı

Gümrükten döndü bu arada.

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Arctic Liquid Freezer II den şaşmayın. Bugüne kadar pompası ses yapıyor diyeni duymadım, pompa dışında piyasada ki en sessiz ve performanslı sıvı soğutma olur kendileri.

Ayrıca insanların incelemelerde gözden kaçırdı en önemli yer ''noise normalized'' testleri. Fan barındıran teknolojik ürünlerde noise normalized testlerine bakmadan asla ürün almam.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt
    AMD Ryzen 9 5900X

6.641,05TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgent -- 13 Nisan 2022; 1:11:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.