Şimdi Ara

[SATILDI] AMD Ryzen 9 5950x 16 Çekirdek OYUN VE RENDER İŞLEMCİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] AMD Ryzen 9 5950x 16 Çekirdek OYUN VE RENDER İŞLEMCİSİ

sorunsuz işlemci ikinci sahibiyim. 4.725 ghz'de noctua nhd-14 ile soğutuyorum ( tabiki soğutucunuzun kalitesine bağlı )

AM4 platformunun en güçlü işlemcisi.

3400 mhz'de boşta 40 derece sıcaklık tam yükde 67 derece sıcaklık. 

4725 mhz'de boşta 50-60 derece sıcaklık tam yükde 88-93 derece sıcaklık var. tabi bu noctua nhd-14 ile ölçüldü. sıvı soğutucu kullanmadım bilmiyorum. sıvı soğutucu kullanmak istiyorsanız 360mm yada 420 mm soğutucu kullanmanızı tavsiye ederim.

kule soğutucu kullanmak isterseniz eğer noctua nhd-14 ve üst serisini kullanmanızı tavsiye ederim.

eğer render yapmayıp sadece oyun amacıyla kullanmak istiyorsanız o zaman biosdan 3.4ghz'ye alıp Cooler Master Kule tipi soğutucu tarzında soğutucular yeterlidir.

Noctua NH-D14 NF-P14 PWM (140 mm) x2 PWM Fan Premium soğutucu ile 2 si bir arada 16 bin tl.

forumda devamlı olmayabilirim. 0531 260 74 30 ararsınız.

Nvidia RTX 3090 Founter Kartıyla Takas Olur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kutuda 7000 serisinin sticker bulunmakta.

Yeni işlemcinizin etiketini karıştırmış olabilirsiniz. [SATILDI] AMD Ryzen 9 5950x 16 Çekirdek OYUN VE RENDER İŞLEMCİSİ 

• yok karıştırmadım 5950x in kutusu nerde bilmiyom 7950x in kutusundaki stickeri koydum :) maksat pin yamulmasın

• Shiniori S kullanıcısına yanıt

Alan kişi etiketi kasasına yapıştırınca 7000 serisi görünümlü 5000 serisi sistemi olacak yani. [SATILDI] AMD Ryzen 9 5950x 16 Çekirdek OYUN VE RENDER İŞLEMCİSİ 

iyi satışlar dilerim. [SATILDI] AMD Ryzen 9 5950x 16 Çekirdek OYUN VE RENDER İŞLEMCİSİ 

• ürünüm satıldı. @Storm Bringer 7000 serisi görünümlü 5000 serisi oldu alıcının :)

• Shiniori S kullanıcısına yanıt

Ben de Kingston Fury görünümlü Kllisre ram sattım.

• Storm Bringer kullanıcısına yanıt
    Hahhaah iyiymis valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.