Şimdi Ara

AMD Ryzen 9 9950X3D [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
19
Favori
6.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bora MertArslan S1IBC kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Durumla ilgili bence önce bir mail atın aldığınız yere görselleri söyleyin ve ne yapacağınızı sorun. İşlemci sorunsuzdur diye tahmin ediyorum ama kutusu lazımsa bilemem.

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Hocam kutusu var diye ekstra 2000 tl veriyoruz adamlar hasarlı yolluyor gerçekten çok garip bıktım artık böyle firmalardan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AMD Ryzen 9 9950X3D [Ana Konu]

AMD Ryzen 9 9950X3D [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzAdebisi9 -- 15 Mart 2025; 2:26:7 >

• OzAdebisi9 kullanıcısına yanıt

Ayıptır sorması işlemci bacaklarına da macun sürmek gerekiyor mu acaba? Bu macundan almıştım elimde mevcut belki sıvı soğutucunun macununu temizlerim bunu sürerim

• Böyle bir olay var hiç deneyen var mı aramızda? Bende macun sürme kaşığı yok, nasıl yaydırsam diye düşünüyorum mesela

AMD Ryzen 9 9950X3D [Ana Konu]Bastel Nerdyoutube
    How to properly apply CPU thermal paste #bastelnerd #pchacks #shortsmitmarietta
    https://www.youtube.com/shorts/n0HS6G0PiDw
  • OzAdebisi9 kullanıcısına yanıt
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt

Bu kullandığınız parça ne oluyor hocam dümdüz vallahi müthiş bir şey. Macun sürmek çok basit olmalı nerden çıkıyor bu parça

AM5 frame diye aratirsaniz cikar 2 gun once 509 liraya almistim ama stok yok suan.

AMD Ryzen 9 9950X3D [Ana Konu]gaming.gen.tr
    Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti (TF7 Termal Macun Dahildir) (ASF AM5 Black)
    https://www.gaming.gen.tr/urun/445766/thermalright-am5-siyah-guclendirme-kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black/

Hangi bacakları diyorsunuz, pinleri kastetmiyorsunuz herhalde! Aman deyim. :)

• 32'nin altına da düşmüş:

AMD Ryzen 9 9950X3D [Ana Konu]www.teknolojipazar.com
    AMD RYZEN 9 9950X3D 4.3GHz 128MB AM5 Radeon VGA BOX [Fan Yok] « Teknolojipazar.com TEKNOLOJİYE DAİR HER ŞEY
    https://www.teknolojipazar.com/amd-ryzen-9-9950x3d-43ghz-128mb-am5-radeon-vga-box-fan-yok-pmu78169
  • QuasarFX kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Ben intelden geçiş yapıyorum yıllar sonra amdye. Bendeki işlemci dümdüz kare macun sürmesi basit. Bunda bacaklar var yani çipler için yer açmışlar aslında diyim. Onu kastetmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Soğutucu plakasının temas edeceği yeşil alanlara süreceksiniz:

Evet Hocam bunu kastettim ama uçlara sürmek çok zor olacak macunu işlemci yapısından dolayı. Alttaki çiplere macun gelebilir bu yüzden üstteki arkadaşın aldığı am5 frame i almak mantıklı geldi bana

Macunu ufak noktalar halinde uygulayabilirsiniz, ezilince yayılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 15 Mart 2025; 14:23:35 >

Orta kısmına 3-4mm büyüklüğünde sıkın sonra soğutucuyu oturtup kaldırmadan x şeklinde vidalarını sıkın oldu bitti. Macun çok kalın veya çok ince olmadığı sürece sıcaklıklara çok büyük etkisi yok. Kaliteli macun ısı iletkenliğinden çok kuruma süresinde falan farkettiriyor. Noctua NT-H2 hem kıvamı güzel hem kuruma süresi bayağı bir uzun.

• 700 usd lik işlemci uret ama işlemci devreleri en kolay zarar gorebilecek durumda olsun..saka gibi..

Bu thermalright i kutlamak lazim.amd nin salakligina fena diş atmış..

• sething kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla soket değiştirmemek için çipleri açık konuma almışlar yoksa soket değiştirmek zorunda kalacaklarmış ve insanlar işlemci upgrade yapmak için anakart değiştirmek zorunda kalacaktı

Güzel fiyat, alacam ama adamlar siteye 3 tane 9950x3d koymuşlar, hepsi de farklı fiyat ve hepsi kutulu olarak gözüküyor.

• Galaxystarr G kullanıcısına yanıt

Ben baktığımda 31.999 gibi bir fiyat vardı. :) 3 farklı fiyat dediğiniz gibi bir tuhaflık var, sipariş etmeden önce arayıp emin olmakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.