İade edin almayın derim.28 30 a kadar düşer diye tahmin ediyorum.Bu arada İşlemciyi satın alınca youtube kanalımda incelemesini paylaşacağım ayrıca yeni bir sistem kurulum videosu gelecek abone olursanız sevinirim saygılarımla ● OYUN - EĞLENCE - İNCELEME - BİLGİ ●
1996'dan beri Konsol ve Pc yani bilgisayarlarla iç içe yaşadım.Kendimi bu yönde geliştirdim ve youtube kanalı açtım.Oyun tanıtımı, Kutu açılımı, Ürün inceleme ve Bilgisayar oem parçaları,Donanım ve yazılım,Oyun konsolları, Windows işletim sistemleri ile ilgili bilgiler veriyor olacağım.
Youtube kanalıma abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın !! Siz değerli takipçilerimi ve genel izleyicilerİmi sevgi ve sayguyla kucaklıyorum. https://www.youtube.com/@webklasor6761< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 14 Mart 2025; 17:30:25 > |
AMD Ryzen 9 9950X3D [Ana Konu] (9. sayfa)

-
-
evet sepete ekle gelmiş stok girilmiş yüksek ihtimal , alabilirsiniz
-
geçmiş olsun hocam. ben 9950x3d yi farksiz yada daha az farkla almak icin ugrasirdim. sonucta sana urun aynisi yada muadil daha iyisini vermek zorundalar
-
İlk mesajda site ve fiyat listeleri yapmaniz cok güzel fakat bunu listeye eklediginiz veya fiyati ucuk oldugu icin eklemediginiz tüm site ve saticilara mail atin.cok değerli bir protesto olur.😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
7 bilir ve ölür
-
Her an suikaste kurban gidsebilirsin benden demesi
-
Çingen kapiyi actigi gibi kutuyu kapip tuyuyormus...
-
Faruk eczanessiiiii...
-
Ankarada olsaydın kaçarı yoktu kutuyu + seni + arabayı bile kaçırırlardı :) hayırlı uğurlu olsun hocam bende mi alsam bilemedim işlemciyi
-
al geç hocam belli olmaz ülkede dolar euro artıyor çünkü , ha hiç talep olmaz satmak için indirebilirler fiyatı ya belli olmaz. İnternetten alırsan iade süren olur , mağazadan alırsan öyle bi hakkın yok. :)
9800x3d yi ben 21 bin gibi bir fiyatta gördüm mesela ama şu an o fiyat hayal , 1 gün gördüm sadece
-
Incehesap'ta indirdi 33'e vatanda stok kalmadıysa düşünen alabilir..
-
7950x3D var o yüzden 30 binin altında bir fiyat olduğunda satın alacağım. Taksitle 32 civarı iyi sayılabilir ama tek çekimde bu fiyatlara çıkmayın bence.
-
Çok iyi fiyata denk gelmiş. Hayırlı olsun, güle güle kullanınız.
-
@sething @Deepharp @UltrAslan_06 Benim emniyet kemerli 9950x3d'yi kimse beğenmemiş, 0 beğeni
-
Ben beğendim :)
-
HAHAHA İşlemciye bakmaktan başka şeyi düşünemedik kral kusura bakma
-
arada 8 bin lira fark olacagını bilsem 788 x3d almazdım neyse hayırlısı olsun güzel işlemciler
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X