Şimdi Ara

AMD Ryzen 9 9950X3D [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
18
Favori
6.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9950X3D fiyatını görünce n11 elitegaming'den 21 bine 9800X3D siparişi verdim sadece oyun için aradaki 15 bin liralık farka değeceğini düşünmüyorum beyler tebilion 36 dan 35 bine indi şimdilik 30 binin altı zor görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 12 Mart 2025; 23:3:43 >
  • Inventus tan 33.800 e sipariş geçtim bakalım Allah utandırmasın :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Size hak veriyorum ancak 30k altında düşecek kıyaslaması doğru bir mantık değil. 9800x3d ile piyasası ile kıyaslanacaksa 480 Dolarlık işlemci ülkemizde 580-600 dolar piyasası ile 4-5 ay sonra kabul görmüş ise 700 dolarlık işlemcinin 800-820 dolar olarak kabul görmesi 4-5 ay sonra beklenir buda 30k yapıyor zaten. 30k altı yapmıyor. Piyasa +30k özelinde şekillenmesi beklenir. Buda Tray işlemcilerde min 30k kutulu 31k.

Alıntı

metni:
    Devalüasyon olmadığı sürece,

Bu değil de bence Trump olduğu sürece ve rahat durduğunda piyasanın normal seyretmesi beklenir tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 12 Mart 2025; 23:18:27 >
  • gnysmz kullanıcısına yanıt

Kral gönder de youtube kanalımda inceleyim :) illa bana da aldıracaksın ama pahalı be hayırlı uğurlu olsun bu arada

• OzAdebisi9 kullanıcısına yanıt

Ayıptır sorması neden diğer siteleri tercih etmediniz neden tebilon? Inventus daha ucuzdu mesela veya diğer sitelerde de uygun degilmiydi?

• inventustan ben de geçtim sipariş.

stok girmemişler galiba siteye istediğin kadar sipariş verebiliyorsun. bundan dolayı bazı siparişler iptal olabilir gibi geldi bana. hayırlısı artık...

• KacaKTV kullanıcısına yanıt

Açıkcası bugün mağazalarda listeleneceğini düşünmüyordum, tamamen random bir google aramasında tebilon ve sinerji çıktı.

Diğer sitelere de baktım ama inventus'a hiç bakmadım. aralarında en uygunu tebilondu. buradaki fiyat linklerine de hiç bakmamıştım, aceleye geldi doğrusu.

Peki siz diğer sitelerdeki fiyatlara baktınız mı? "neden tebilon" demeden önce.

incehesap'dan 39 bin'e mi almalıydım? ,gaming.gen'den 38 bin'e mi? veyahut sinerji'den 37bin'e mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzAdebisi9 -- 13 Mart 2025; 0:26:12 >
  • Optimizasyon özürlü unreal engine 5'e sahip oyunlarda nasıl performans verecek acaba bunu merak ediyorum.

• 9800x3d çıktığında bizdehesapli.com piyasa fiyatının 3,4 bin lira aşağısına koymuştu kapış kapış gitmişti. Bunda da böyle bir şey olabilir mı bilmem ama alma niyetinde olan arkadaşların haberi olsun.

• Tray almak mantıklı mı şuanlık sizce? İlerde belki sıkıntılı olabilir (kullanıp iade ederler kutusuz, bandrolsüz olduğu için diyenler oldu) ama şuan hangi ara kullanıp iade edecekler. Ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 13 Mart 2025; 3:56:10 >
  • Bu işlemcilerde B850 anakart stabil çalışır mı? Bu kadar para verdikten sonra 10 lira daha fazla verip bu işlemcilerden mı almalıyım bilemedim. 30 bin liralık sistem dizelim diye yol çıktık. Ama bu gidişle 100 bini bulacak gibi. Batan gemi yan gider misali 10 bin lira daha fazla ile batmayız herhalde. Ama ne bileyim bana artık bu kadarı da israf gibi geliyor. Ama almışken en iyisi olsun kafam rahat etsin, psikolojik olarak da tatmin olayım mantığından da kurtulamıyorum. Bilmiyorum işte, bu şartlarda bu işlemcide fiyat olarak psikolojik sınır 30 bini aşmamalı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 13 Mart 2025; 6:28:44 >
  • Arkadaşlar 2k ve 4k oyunculuk tarafındayım. 7950x3D den sizce 9950x3D ye geçmeye değer mi? .

• yavaş yavaş stoklara girmeye başlamış 9900x3d ve 9950x3d

r7 7700 kullanıyorum , geçmeye değer mi sizce ?

9800x3d yi pahalı satıyolar , performans olarak bile 4 k da aynı performansı veriyorken ,

9950x3d de render olarak iyi evet ama aralarında aman aman farklar olmasa da oyunlarda hala 9800x3d daha iyi.

fiyatlandırma olarak çok abartı fiyatlar var bence , kararsızım

• ahahahah fiyata bak

www.n11.com
    Amd Ryzen 9 9950x3d Granite Ridge Am5 5.70 Ghz 16 Çekirdekli İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-9-9950x3d-granite-ridge-am5-570-ghz-16-cekirdekli-islemci-71946511
  • asau kullanıcısına yanıt
    B850 anakartlarin kayda deger olanlari 9 binden basliyor ,11 civarinada x870 baslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt

Nisan ortasına kadar bekleyip duruma bakacağım, bu kafayla giderlerse upgrade'i sonraki nesle bırakacağım. 28 binden 1 kuruş fazla vermem.  

• 7900X3D kullanıcısıyım. Oyun dışında CAD/CAM işleri de yaptığımdan Ryzen9 tercih etmiştim. 9950X3D ya da 9900x3d fiyatını görünce vazgeçtim. O fiyata geçmek saçma duruyor. bir sonraki nesli beklemek gerek o zaman anlamlı olur sanki.

• MeNzA M kullanıcısına yanıt

Bende 7800x3d den geçeyim dedim 9950x3d yi bekledim esti biraz önce bende aynı yerden 9800x3d geçtim sipariş.7800x3d para ediyorken satarım yenilenmiş olur birazda ısı düşüşü elde ederim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.