|
AMD Ryzen 9000X3D serisi ile “3D V-Cache” işlemciler daha da iyi olacak
-
-
Zahmet olacak ama
-
X3D işlemciler 2025 te değil bu yıl eylül ayında çıkacakmış bilginiz olsun.
-
Erken geleceğine dair söylentiler var evet bakalım neler olacak
Eğer arrow lake den önce geliyorsa intelin güzel bir nesil ile geldiği bilgisini içeriden almış olabilirler ya da arrow lake ten hemen sonrasında düşünülüyorsa da 7000 x 13000 gibi olacak denebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Haziran 2024; 12:36:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9000 serisi klasik tip ve optimize X3D olmak üzere 2 formatta çıkarılırsa çok iyi olur. AMD'nin böyle birşey yapabilmesi imkanı var mı? bilemiyorum. genel'de üretim ve stok sorunu yaşatarak iş yapan AMD'nin iki seriyi birden çıkarmasını geçtim stok sorunu yaşatmadığı bir dönem olmadı ki? :))
AMD'nin taaa DX4/150 dönemlerinden beri süre gelen bu kronik sıkıntı adeta firmanın normal çalışma şekli bu diyebiliriz.
-
Yapay zeka amd ekran kartlarini iyi patlatti islemcisi de patlasa da kurtulsak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Haziran 2024; 20:10:16 >
Neden size ne faydası olacak?
Ekran kartı konusunda tekel olursa XX30 olacak karta XX70 der fiyatına da şimdiki alıştığımız XX90 fiyatını paha biçer o zaman görürsünüz patlasa da kurtulsak demeyi.
-
benim ekran kartiyla bir olayim yok ki.. ben metin tabanli kodlamayla ugrasiyorum isterse Nvidia kartlar 2 milyon lira olsun
Tamam birader senin olayın yoksa senin istediğin firma batabilir, patlayabilir ve kurtulabilirsin o zaman
-
patlasin guzel olur
AMD yanlış yapıyor. 3D işlemcilerin kısa zaman sonra geleceğini bilen bir müşteri neden şimdi performansı çok uçmayan işlemcilere para versin ? 5000 serisinde çok güzel hamle yaptı, önce Ryzen 5000 dedi, sonra sadece bir tane 5800X3D getirdi ama performans uçuyordu. Şimdi ise önce normal performanslı işlemcileri çıkar, sonra daha üstünlerini çıkar. Bana böyle kazıklamak gibi geliyor.
-
X3D çiplerinin tasarımı bozuk. 2 CCD arasında asimetri olduğu için, frekans ve termaller bozuluyor.
Düzeltilmeli.
-
Bunu özellik olarak pazarlıyorlar :)
-
Bekliyoruz yeni kralı gelsin bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X