< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) (367. sayfa)
-
-
Bakalım kısmet ama çok kızgınım amd ve asusa hele amd iyice deli etti beni şimdi de ms ile bir olup kendi işlemcilerine çöp der gibi zen1 e w11 olmaz diyor Allah belalarını versin ne diyelim
-
Firmalara kırgınlık olmaz. Yoksa 8 gb/10 gb kartları yeni nesil diye satan Nvidia'dan kimsenin kart almaması lazımdı. En azından 8 gb için 1080p sınır olacak gibi duruyor bu konsol nesliyle beraber.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kırılsak ne olacak nasıl olsa bu çakalların her buyurduğunu yerine getiren insan topluluğu çok dünyada O yüzden böyle rahatlar durum buyken bizde mecbur kalırsak bile bile düdükleneceğiz
-
Usta korkudan 3080'i 1080p monitöre bağladım. 5 sene arkama bakmam inşallah.
Niye korktun anlamadım
-
Ray tracing açınca 1080pde 6.5/7 gb vram kullanıyor. Ray tracing acmasan git AMD al, kartlar aynı sayılır. 10 senelik sistemden geçince de ayar kapalı, kısık görmek istemedim açıkçası.
sorun yoksa aç gitsin yaw boş ver
-
Kaç aydır bekliyorum 5600x ile 5800x arası bir işlemci 5700x yapmadılar üretmediler.. 3700x den sonra geçemedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben açarım hocam köklerim, tuzum kuru ekranım 1080p. 4k diye atlayanlar düşünsün onu. Bizim editorlere kalsa 3060 ti/3070 8 gb ile 4kya giriş kartı imiş. Lafa bak sanki üniversite ders kitabı pazarlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 15 Eylül 2021; 19:55:13 >
-
Aynen aç gitsin boş ver
-
Arkadaşlar platinum sample 5600X'im var.
4.5 GHz 1.1V verdim sıkıntısız çalışıyor.
Sizce bu hâlde kullanayım mı? Bir forumda AMD undervolt önermiyor, stok kullan dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana aynı göründü valla
-
-
he bunda sağ taraf havada aynen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Forum1th
Arkadaşlar platinum sample 5600X'im var.
4.5 GHz 1.1V verdim sıkıntısız çalışıyor.
Sizce bu hâlde kullanayım mı? Bir forumda AMD undervolt önermiyor, stok kullan dediler.platinum sample nerden buldunuz?
underclock önerilmiyor olduğu gibi bırakın ya da en fazla pbo devre dışı olsun
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hgwxx/7platinum sample nerden buldunuz?
underclock önerilmiyor olduğu gibi bırakın ya da en fazla pbo devre dışı olsun
Alıntıları GösterAslında underclock değil, undervolt oluyor.
4.5 GHz 1.1V'da stabil işlemci.
Bende 5600X Gold sample vardı. Durduk durmadık yere bozuldu, onun ayarlarıyla oynamamıştım. Bunu yolladılar.
Nasıl bir ayar yapabilirim?
Bu 4.5 GHz 1.1V aslında çok ideal bence. Pbo ile curve opt. -30 vereyim mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Forum1thAslında underclock değil, undervolt oluyor.
4.5 GHz 1.1V'da stabil işlemci.
Bende 5600X Gold sample vardı. Durduk durmadık yere bozuldu, onun ayarlarıyla oynamamıştım. Bunu yolladılar.
Nasıl bir ayar yapabilirim?
Bu 4.5 GHz 1.1V aslında çok ideal bence. Pbo ile curve opt. -30 vereyim mi?
Alıntıları GösterRyzenlarda çok bozulma duyuyorum ve korkuyorum.. cpu bu kadar kolay bozulmamalı.
sorunuza gelicne hocam, bios'tan pbo'yu devre dışı bırakın ve tüm voltajları default yapın bence. çok rahatlıyor ve hızlanıyor işlemci. (3900x)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X