Şimdi Ara

AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.733
Cevap
135
Favori
363.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen 6000 serisine zıplarsin hayırlısıyla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R.I.P John Meadows kullanıcısına yanıt

Bakalım kısmet ama çok kızgınım amd ve asusa hele amd iyice deli etti beni şimdi de ms ile bir olup kendi işlemcilerine çöp der gibi zen1 e w11 olmaz diyor Allah belalarını versin ne diyelimAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Firmalara kırgınlık olmaz. Yoksa 8 gb/10 gb kartları yeni nesil diye satan Nvidia'dan kimsenin kart almaması lazımdı. En azından 8 gb için 1080p sınır olacak gibi duruyor bu konsol nesliyle beraber.

Kırılsak ne olacak nasıl olsa bu çakalların her buyurduğunu yerine getiren insan topluluğu çok dünyada O yüzden böyle rahatlarAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) durum buyken bizde mecbur kalırsak bile bile düdükleneceğiz AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

Usta korkudan 3080'i 1080p monitöre bağladım. 5 sene arkama bakmam inşallah.

Niye korktun anlamadımAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

Ray tracing açınca 1080pde 6.5/7 gb vram kullanıyor. Ray tracing acmasan git AMD al, kartlar aynı sayılır. 10 senelik sistemden geçince de ayar kapalı, kısık görmek istemedim açıkçası.

sorun yoksa aç gitsin yaw boş verAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

• Kaç aydır bekliyorum 5600x ile 5800x arası bir işlemci 5700x yapmadılar üretmediler.. 3700x den sonra geçemedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben açarım hocam köklerim, tuzum kuru ekranım 1080p. 4k diye atlayanlar düşünsün onu. Bizim editorlere kalsa 3060 ti/3070 8 gb ile 4kya giriş kartı imiş. Lafa bak sanki üniversite ders kitabı pazarlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 15 Eylül 2021; 19:55:13 >
    Hocam bağımsız ama burada ekran kartı sarkması var mı sence? Altında yükselti varken fotoğraf attım. Sağ taraf az yüksek oluyor, o da kartın pcbsini catlatabilir dedi forumdakiler.
    AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel)

Aynen aç gitsin boş verAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

• Arkadaşlar platinum sample 5600X'im var.
    4.5 GHz 1.1V verdim sıkıntısız çalışıyor.
    Sizce bu hâlde kullanayım mı? Bir forumda AMD undervolt önermiyor, stok kullan dediler.

Bana aynı göründü vallaAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

Öncesi böyleydi.
    AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel)

he bunda sağ taraf havada aynenAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Arkadaşlar platinum sample 5600X'im var.
    4.5 GHz 1.1V verdim sıkıntısız çalışıyor.
    Sizce bu hâlde kullanayım mı? Bir forumda AMD undervolt önermiyor, stok kullan dediler.

platinum sample nerden buldunuz?

underclock önerilmiyor olduğu gibi bırakın ya da en fazla pbo devre dışı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P John Meadows

Hocam bağımsız ama burada ekran kartı sarkması var mı sence? Altında yükselti varken fotoğraf attım. Sağ taraf az yüksek oluyor, o da kartın pcbsini catlatabilir dedi forumdakiler.

sanmıyorum o kadar kolay mı anakart çatlaması hocam. hiç kırdınız mı bilmiyorum ama uğraşsanız bile çok çok zor kırmak.

bu arada, ekran kartınız güzel kıymetini bilin:) keşke biz de ucuza bulsak:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 15 Eylül 2021; 23:54:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

platinum sample nerden buldunuz?

underclock önerilmiyor olduğu gibi bırakın ya da en fazla pbo devre dışı olsun

Alıntıları Göster

Aslında underclock değil, undervolt oluyor.

4.5 GHz 1.1V'da stabil işlemci.

Bende 5600X Gold sample vardı. Durduk durmadık yere bozuldu, onun ayarlarıyla oynamamıştım. Bunu yolladılar.

Nasıl bir ayar yapabilirim?

Bu 4.5 GHz 1.1V aslında çok ideal bence. Pbo ile curve opt. -30 vereyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Aslında underclock değil, undervolt oluyor.

4.5 GHz 1.1V'da stabil işlemci.

Bende 5600X Gold sample vardı. Durduk durmadık yere bozuldu, onun ayarlarıyla oynamamıştım. Bunu yolladılar.

Nasıl bir ayar yapabilirim?

Bu 4.5 GHz 1.1V aslında çok ideal bence. Pbo ile curve opt. -30 vereyim mi?

Alıntıları Göster

Ryzenlarda çok bozulma duyuyorum ve korkuyorum.. cpu bu kadar kolay bozulmamalı.

sorunuza gelicne hocam, bios'tan pbo'yu devre dışı bırakın ve tüm voltajları default yapın bence. çok rahatlıyor ve hızlanıyor işlemci. (3900x)

• 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.