kapatabildiğim her yerde hardware acceleration kapalı, kapatamadığım programlara sövüyorum tabii en kritiği google chrome. elimin altında tarayıcı olmadan pc kullanamayan biriyim, onda kapatmak yetiyor. kapatmazsam mesela çok rahat 1-1.5 gb vram yiyor discord ikincisi. bunlar neyse ki insaflı olup hardware acc. kapattıranlar. işlemcinin işi ne, otursun çalıştırsın bu programları, o kadar çekirdek boş yatmasın :D gpu üzerinde calisip kısıtlı vram tüketeceğine cpu üzerinde calisip çok çekirdeği kullanması daha mantıklı bir yaklaşım |
AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) (371. sayfa)
-
-
Microsoft Edge daha iyi değil mi kaynak kullanımı konusunda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 25 Ekim 2021; 14:4:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
google ekosistemiyle çok içli dışlı oldum kendimi bildim bileli chrome'dayım geçemiyorum başka tarayıcıya, alışamıyorum :(
-
Yeni PC'den önce 4 GB ramle vize/final ödevi yaparken 20+ sekmede bile iş görüyordu Edge. Chrome'da yapamazdım muhtemelen.
Bende de cpu ve ram (Crucial BLS16G4D32AESE) ler bu şekilde. Bende de fullscreen oyun oynamadığım zamanlarda aynı anda yaklaşık 30-50 sekme açık bir chrome, FM, photoshop, Tradingview masaüstü uygulaması, telegram, whatsap, spotify sürekli açık olanlar. 2700x ile bende gayet mutlu mesut yaşıyorum şimdilik :)
-
-
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz.
İşlemci: Ryzen 5950X / Anakart: MSI X570 Godlike
-
Kurucuyu konuda gören yok, ben de rica etmiştim 5900X için.
-
Uzun zamandır fazla kullanıcı katılmadığı için güncelleme yapmadım hocam, Hafta sonu konuyu güncelleyeceğim
-
Teşekkürler. AMD Ryzen 9 5900X/ Asus Rog Strix B550-I Gaming, benim bileşenler.
Cpu Z yeni sürüm geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
Konu güncellendi arkadaşlar
-
Teşekkürler.
Merhaba hocam benide eklerseniz sevinirim.
Ryzen 5 3600 Gigabyte B450M S2H
-
Merhabalar,
Ryzen 9 5950X işlemcimi ASUS ROG Strix X570-E ile kullanıyorum. Eklerseniz sevinirim.
-
Windows 11 işletim sistemlerinde çipset sürücüleri yüklenmesinde hala sorunlar mevcut. Ben yükleyemedim. Sıkıldım açıkçası.
-
Sana attığım Windows 10 installation fix programı çözemedi mi? Win 10'da işe yaramıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X