Şimdi Ara

AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.733
Cevap
135
Favori
363.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R.I.P John Meadows kullanıcısına yanıt

Hocam, olmadı ya. Yükleme özetinde güç yönetimi ile ilgili olan fail diyor. Senin attığın program ile hepsini sildim. Tekrar yükledim. Yine olmadı. Win 10'a geçmeyi düşünüyorum.

• Şu windows 11'e mayıs ayından önce geçmeyin. Olay amd işlemci olması da değil, işletim sistemi bi otursun tamamen bahar güncellemelerini yayınlasınlar firmalar düzgün sürücülerini geliştirsin. Aceleyle işletim sistemi çıkardılar. Bi ton sorunu var.

İnsanlarda hemen atlıyor yeni işletim sistemine.

Vistada olduğu gibi beklemek lazım.

• Orodruin kullanıcısına yanıt

Ben internetten key aldım. Windows 10'u aktif ettim. Ancak şu an sistem orijinal gözükmesine rağmen Win 11 update bende gözükmüyor. Insider kapalı diye mi acaba?

• R.I.P John Meadows kullanıcısına yanıt

Olabilir. Bende güncelleme sonrası çıktı Win11. Ama güncellemedim.

• AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel)

Ryzen 2600'dan Ryzen 5600x'a geçtim ana kartta GIGABYTE B550 AORUS PRO eklerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2. el Ryzen 1200 almak istiyorum. Kur artışından sonra piyasada çok değişik fiyatlar var. AF olmayan 1200 ne kadar eder sizce?

• 5600x Tuf b450m pro eklerseniz sevinirim.

AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel)
  • Uzun bir sürerdir takip ettiğim Testing Games kanalından soğudum. Cpu güç kullanımı verilerini bilinçli olarak değiştirmiş olabilir. 5600x 12400'ten %80 ile %100 daha fazla güç çekiyormuş gibi gösteriyor. Sentetik testlerde güç kullanımı denk işlemciler. Bu durumdan rahatsız olup paylaşmak istedim sizlerle.

Testing Games kanalı

Ryzen 5 5600X vs i5 12400F DDR4 vs DDR5 - YouTube

Bu da başka bir kanalın testi

i5 12400f vs Ryzen 5 5600X - 10 Games Test - YouTube

Sentetik testler

Core i5 12400 processor review - Power Consumption (guru3d.com)

• B350M PRO-VD PLUS ile ryzen 5 1600AF kullanıyorum. Ryzen 5 5600x siparişimi verdim. anakartım bios update ile kurtarır gibi duruyor, deneyen oldumu bu konfig ile?

• eozturk1 E kullanıcısına yanıt

son bios u smy checker ile konrol ettim, vermeer desteği yok görünüyor. belki gelir, belki gelmez. a520 indirimdeyken alayım bari..

• AMD Ryzen 7 5700G ve Asus ROG STRIX B550-E GAMING ikilisini kullanıyorum 1 haftadır... Eklerseniz sevinirim...

• Sistemi güncelledim, Ryzen 5 5600g ve MSI X570-A PRO kullanıyorum. Güncellerseniz mutlu olurum. Benzer sistem kuracak arkadaşlara seve seve yardımcı olabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mevcut sistemimde kullandığım Gskill 3200MHZ 4X16 GB ramlerimi 3600MHZ ile değiştirmeyi düşünüyorum. 3600'e geçince uygulamalarda bir fark yaratır mı merak ediyorum. Malum 5000 serisi için 3600Mhz öneriliyor. Bilen varsa bi yazıversin. Oyun maksatlı bir yükseltme değil benimki.

• F4-3600C16D-16GTZNC kodlu hynix djr çipli 3600 mhz ddr4 rami olanlar için referans olsun diye 3800 mhz zamanlamalarını atıyorum.memtest86 da testi başarıyla bitirdi.

WHEA aldım ilk başta cpu bus yazıyordu hwinfo64de.VSoc voltajını 1.150 girerek çözdüm sanırım bu olayıda.3900x işlemci bu arada.şuan kullanıyorum bir hata olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 19 Şubat 2022; 23:46:11 >

• Bilgi için teşekkürler ben de F4-3600C16D-16GTZR kullanıyorum 1700 ile beraber.

Hızlar fena değil bir deneyelim bakalım çalışacak mı bendeki işlemci ile.

• kralAY kullanıcısına yanıt

gtzr sanırım samsung c die işe yaramayabilir.

• AMD Ryzen 7 5700U ile uzun süredir aranızdayım.

Bence çok iyi bir işlemci. Video düzenleme, robotik kodlama ve gündelik işlerim için fazlasıyla iyi. Oyun da oynatıyor iyi kötü. Daha ne istenir ki?

• MSI B550 + Ryzen 5600X beni de eklerseniz sevinirim.

Ayrıca size sormak istediği bir soru var.

Ryzen Master programı açtığımda donuyor. Program ekranın içinde beyaz bir renk ve beklyior hiç bir hareket yok. Hiç bir değer göreiyorum. Sadece beyaz bir renk var Nasıl kullanabilirim bu prgramı?

Tşkler.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Hocam mumkunse hangi makinayı kullanıyorsunuz muhtemelen Laptop , tuketim , sarj ve eger oynuyorsanız Dirt Rally,Forza 4,5 gibi oyunları nasıl oynatıyor?

5800U/H Ekran kartlı Ekran kartsız Laptoplarla ilgileniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 19 Şubat 2022; 13:49:24 >
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.