Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla bilmiyorum ki biryerde 75 bir yerde 95 yazıyor. 75 ise oda çok düşük bi değer değil mi zaten 45 50 de boşta çalışıyor. yani bende ki mi anormal diye düşünüyordum anakartın kitapçığındaki resimlerde bile 50 derece yazıyordu
  • Hocam ben de hwinfo kullaniyorum ilk gunden beri. Bence endogrusunu gosteriyor, cpu tctl degeri, ryzen master sicaklik degeri ile kafa kafaya gidiyor. 3.9ghzda ocli islemcim, Bosta 35 40 civari, aidada ise tam yukte 75e cikiyor. Oyunlardayken ise 57-65 arasi. Normal mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Difiction -- 12 Mart 2017; 12:15:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    İşlemci fan ayağı kırılıyordu sürekli benim

• Difiction kullanıcısına yanıt
    Hangi soğutucuyu aldınız?

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Sd1264b,xigmatek

• Difiction kullanıcısına yanıt
    bence değerler çok iyi :D bende boşta 40'ın altına düşmüyor noctua nh-d15 ile ve overlock yok bende mi sıkıntı var bilmiyorum ki çünkü işlemciyi tekrar söküp taktım herşeyi bi kontrol ettim
  • Idle degerim normal aynen, oyun degeri de iyi ama sanki tam yukte biraz daha dusukbir deger olabilirdi gibi geliyor bana 1saat aida64 max 75 ortalama 74 geldi

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    stok fandan bahsettin sanırım amdeyse onuda kırmak beceri ister
  • o soğutucuyla boşta 40 c olması garip macun mu fazla kaçtı acaba
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    söktüm macunu temizleyip zalmanın macununu ince bi şekilde sürdüm değerler 40 derece boşta ve maksimum biraz önce bir çok test yaptım 68 derece
  • aklıma şu geldi alttaki resimde görülen ayarlardan hangisi seçili? şayet yüksek performans seçiliyse ondandır
    ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Mart 2017; 15:59:24 >

• AMD Ryzen 7 1700 @3.9Ghz (Stok soğutucu)

Msı B350 Tomahawk

Asus Gtx 1070 Rog Strix 8GB

Corsair VengeanceLed 16x2 32GB DRR4 - @2666Mhz

SMT Açık (Kapalı testleri de eklenecek)

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

GTA 5

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

Watch Dogs 2

Ghost Recon Wildlands

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 12 Mart 2017; 22:41:21 >

• Yen'i sistem toplayacağım ama amd ryzen de sıcaklık sorunu mu var neden boşta 40 derece oluyor :( normal mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: riko21

Yen'i sistem toplayacağım ama amd ryzen de sıcaklık sorunu mu var neden boşta 40 derece oluyor :( normal mi acaba

2 saattir oyun testlerindeyim, resimde de görüldüğü gibi

boşta : 27 derece

yükte max. 63 derece

boşta 40 derece olması sorun teşkil etmez

muhtemelen arka planda çalışan uygulamalar olduğu yada anakartın işlemciye auto 'da olması gerekenden daha fazla voltaj verdiği anlamına gelir

ortam sıcaklığını da unutmamak gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 12 Mart 2017; 16:19:35 >

• biosta ayarlar default ve autoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtahag

biosta ayarlar default ve autoda.

max. kaç dereceye kadar cıkıyor ?
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    hocam yalnız sizin ısı değerleri 1700 işlemciyle sanırım? arkadaşınki 1800x işlemci ısı değerleri. anca şöyle anlaşılır sizde 1800x işlemciyle bakın bir ara sizde nasıl görünecek ısılar anca böyle anlaşılır gibi geliyor bana. acaba 1800x işlemci daha mı sıcak çalışıyor diğerlerinden.
    70i geçmedi abi. renderde oyunda ve testlerde dahil## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahice -- 12 Mart 2017; 18:36:31 >

Bu değerler stok soğutucu ile çok iyi. Ayrı soğutucu alıpta 65'i geçenlerde bir sıkıntı var herhalde. Yada stres testlerinin üzerinden dönüyor tüm muhabbetler.
  • Acaba soğutucu sıvı soğutmalı olursa değer kaç olur?

Sıvı soğutma hava soğutmaya göre fazla fark olur mu?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.