Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ryzen ile Hyper x 3000mhz ram kullanan var mı oc ile 3000 e kadar çıkıyor mu yoksa 2930 da takılıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu ram bellek ryzen sistem üzerinde tam olarak verim alabiliyor mu yani 3000Mhz ye çıkıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan4370

Arkadaşlar ryzen ile Hyper x 3000mhz ram kullanan var mı oc ile 3000 e kadar çıkıyor mu yoksa 2930 da takılıyor mu

son cıkan bioslar ile 2933/3066MHz çalısma ihtimali var, bios sürümünüzü güncellemeyi unutmayınız
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Bios sürümünü bugün güncelledim çok saolun. Yalnız ryzen 5 1600 işlemcim var overclock için yardımcı olabilir misiniz.

• quote:

Bios sürümünü bugün güncelledim çok saolun. Yalnız ryzen 5 1600 işlemcim var overclock için yardımcı olabilir misiniz.

parçalarınızın modellerini yazabilir misiniz bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Ryzen 5 1600 YD1600BBAEBOX

B350M MORTAR

GTX1060

KCAS 80+ 600W

Hocam gece dowloand icin minimum guc cekmesi icin asus programindan nasil ayarlariz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ryzen 5 1600 YD1600BBAEBOX

B350M MORTAR

GTX1060

KCAS 80+ 600W

stok soğutucu ile oc yapacaksanız 3.6Ghz soğutucunuz için ideal, işlemcinizi max turbo değerine sabitlemiş olacaksanız

cpu frekans : 3600Mhz

core performance boost : disable

core voltage : 1.25/1.27v

soc voltage : 1.1v

dram voltage : 1.37v

load line calibration: auto ( yük altında fazla drop yaşanırsa değer atamanız gerekebilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Hocam gece dowloand icin minimum guc cekmesi icin asus programindan nasil ayarlariz

asus un yazılımını kullanmadım ama ryzen master utility üzerinden downclock yaparak güç tüketiminizi daha aşşağılara çekebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soter1907

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Merhaba arkadaşlar. Sipsrişi verdik 1 Haftaya kadar R5 1600x gelecek. Şimdiden anakart bakıyorum B350 çipsetler arasından Asus prime b350-plus almayı düşünüyorum. Bu anakarttan kullanan varsa tavsiye eder mi , kronik bir problemi yoktur inşaallah. Diğer önerilere de açığım. Teşekkürler.

Asus prime b350-plus önermiyorum, son yayınlanan bios ile de denemeler yaptım, henüz stabil denebilecek düzeyde değil gördüğüm kadarıyla

msı b350 pcmate bile daha stabil bir model, imkan varsa b350 tomahawk da olabilir

Asus prime b350 plus alacaktım ama inventus'la telefon görüşmemde de tavsiye edilmedi. Sorun çıkar demiyorum ama çıkma ihtimali diğerlerine oranla daha fazla dedi. Ancak yakın fiyat aralığında pc mate var sadece o da pek hoşuma gitmiyor mecburen bunu alıcam sanırım. Şu an 1600 ile uyumlu çalışacak 8 gb ram öneriniz nedir ? Bios güncellemerinden sonra ram sorunu düzeldi falan deniliyordu ?

KINGSTON HX424C15FR2/8 HyperX Fury Red

KINGSTON HX426C16FR2/8 HyperX Fury Red

bu iki modelde 8gb tek modülde sorunsuz çalıştırdığım modeller

Teşekkürler cevap için. Sanırım G Skill modelini alacağım. Son bir kez daha sormuş olayım Asus prime b350 plus modelini tercih etsem şu an ne gibi bir sorunla karşılaşma olasılığım var ? Asus'u bu kadar istememin sebebi de ses yongasının daha iyi olması. Bugün siparişi vericem ya msi pc mate ya da asus prime plus alacağım.

Asus anakartı kullanıyorum son bios ile 3000mhz corsair ramler 2933te stabil şekilde çalışıyor, hiç sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamoaga

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Merhaba arkadaşlar. Sipsrişi verdik 1 Haftaya kadar R5 1600x gelecek. Şimdiden anakart bakıyorum B350 çipsetler arasından Asus prime b350-plus almayı düşünüyorum. Bu anakarttan kullanan varsa tavsiye eder mi , kronik bir problemi yoktur inşaallah. Diğer önerilere de açığım. Teşekkürler.

Asus prime b350-plus önermiyorum, son yayınlanan bios ile de denemeler yaptım, henüz stabil denebilecek düzeyde değil gördüğüm kadarıyla

msı b350 pcmate bile daha stabil bir model, imkan varsa b350 tomahawk da olabilir

Asus prime b350 plus alacaktım ama inventus'la telefon görüşmemde de tavsiye edilmedi. Sorun çıkar demiyorum ama çıkma ihtimali diğerlerine oranla daha fazla dedi. Ancak yakın fiyat aralığında pc mate var sadece o da pek hoşuma gitmiyor mecburen bunu alıcam sanırım. Şu an 1600 ile uyumlu çalışacak 8 gb ram öneriniz nedir ? Bios güncellemerinden sonra ram sorunu düzeldi falan deniliyordu ?

bu iki modelde 8gb tek modülde sorunsuz çalıştırdığım modeller

Teşekkürler cevap için. Sanırım G Skill modelini alacağım. Son bir kez daha sormuş olayım Asus prime b350 plus modelini tercih etsem şu an ne gibi bir sorunla karşılaşma olasılığım var ? Asus'u bu kadar istememin sebebi de ses yongasının daha iyi olması. Bugün siparişi vericem ya msi pc mate ya da asus prime plus alacağım.

Asus anakartı kullanıyorum son bios ile 3000mhz corsair ramler 2933te stabil şekilde çalışıyor, hiç sorun yaşamadım.

Israrla önerilmeyince MSI'ı almak durumunda kaldım. Ancak Ramler 2133'de çalışyır yardımcı olabilecek var mıdır ? B350 pc mate modelini kullanıyorum. Bios güncellemesini yaptım şu an son sürümde. Upload ettiğim şekilde gözüküyor. Aşşağıda XMP profilde 3000 mhz gözüküyor ama nasıl seçeceğimi anlamadım.

Not: Tamamdır arkadaşlar Bios'un OC ayarlarından XMP profili aktifleştirince 2933 mhz oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soter1907 -- 30 Temmuz 2017; 20:27:55 >

Ozan4370 kullanıcısına yanıt
    1.25V ile 3.8, 1.18V ile 3.6 stabil 1600x de. Deneyin isterseniz. 4.0Ghz de yaptırıyorum ama 200mhz için gereksiz voltaj ve güç tüketimine sebep oluyor.
  • quote:

quote:

asus un yazılımını kullanmadım ama ryzen master utility üzerinden downclock yaparak güç tüketiminizi daha aşşağılara çekebilirsiniz

Abi bellekleri aldım ama 3200 e çıkaramadım iki Profili de denedim 3200 de görünüyor ama bios ana ekranında 2400 olarak görünüyor

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2288230/4619f998-d149-4cb8-9783-9f65c5a5a141.JPG[/

• 2 oyun oynadım fps dususlerı hıc olmadı snıper elıte 4 tıtanfall 2 oynsdıklarım.msı armor gtx 1060 var.bana oyun kaydı yapan program lazım youtube yuklemek ıcın xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 3 Ağustos 2017; 3:23:39 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Nvidia'nın kendi Shadowplay [Geforce Experience içinde mevcut] yazılımını kullanabilirsiniz. Ortalama 50mbps ile kayıt yapıyor. Boyut düşürmek içinde handbrake de işinizi görür. Birde düzenleme yaparım ücretsiz olsun dersenizde DavinciResolve kullanıyorum ben işimi görüyor
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt
    Saol hocam eve gıdıınce yuklerım.

• Arkadaslar ne guzel sorulara ne guzel cevaplar gelmiş bari bende bir soru sorayım Asus Crosshair ana kart R7 1700 işlemci ye Kingston HyperX Black 8GB 2400MHz DDR4 Ram HX424C15FB2/8 uyar mı acep?
  • quote:

2 oyun oynadım fps dususlerı hıc olmadı snıper elıte 4 tıtanfall 2 oynsdıklarım.msı armor gtx 1060 var.bana oyun kaydı yapan program lazım youtube yuklemek ıcın xd

windows 10 kullanıyorsan win+alt+r tuşuna basarsan kayıt alabilirsin haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armant81

Arkadaslar ne guzel sorulara ne guzel cevaplar gelmiş bari bende bir soru sorayım Asus Crosshair ana kart R7 1700 işlemci ye Kingston HyperX Black 8GB 2400MHz DDR4 Ram HX424C15FB2/8 uyar mı acep?

fury black de uyumluluk yonunden sıkıntı yasayabilirsiniz

fury red serisini tercih ediniz

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.