Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, hali hazırda msi b350 tomahawk, r5 1600 ve gskill ripjawsV 16gb(8x2) 3200 mhz ramleri kullanıyorum. Biosu güncelledim son sürüme ancak hala 2667 mhz'nin üstüne çıkamadım. Aynı ramleri kullanıp 3200 mhz kullanabilen var mı? Var ise yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeFFeCt

Arkadaşlar, hali hazırda msi b350 tomahawk, r5 1600 ve gskill ripjawsV 16gb(8x2) 3200 mhz ramleri kullanıyorum. Biosu güncelledim son sürüme ancak hala 2667 mhz'nin üstüne çıkamadım. Aynı ramleri kullanıp 3200 mhz kullanabilen var mı? Var ise yardımcı olabilir misiniz ?

2933MHz olarak dener misiniz ? bellek voltajı 1.37v soc voltajı 1.1v olarak deneyiniz
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    açıkçası voltaj değerleriyle hiç oynamadım. sadece mhz değerlerini değiştirip denedim. dediğinizi akşam deneyip mesajı alıntılarım. cevabınız için teşekkürler şimdiden.
  • MaGeFFeCt kullanıcısına yanıt
    zamanlamaları da elle manuel girin. 15-15-15-15-15-35(36 da olabilir)
  • MaGeFFeCt kullanıcısına yanıt
    Dostum çok uğraşma. sistem kapatılıp açınca zaten 2133 mhz e düşüyor otomatik. Ryzen 2133 mhz ötesini desteklemiyor. Ben artık vazgeçtim. 2133 mhz de kullanıyorum. zaten pratikte bir performans farkıda yok.
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Malesef dediğiniz değerlerde de açılmadı. Sanırım 2667 devam edicez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proxima35 P kullanıcısına yanıt
    2667 çalışıyor sorunsuz. El ile değer girmekle hiç uğraşmadım.çok da luzumu yok ama yine de o 3200 mhz varken kullanamamak can sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-ab350-gaming3_bristol.pdf buradaki listede anakartınız hangi ram modüllerini marka ve modelleriyle yazmışlar. En azından firma tarafından onaylanmış ram alırsanız başınız ağrımaz.

Tsk ederim fakat listede 2400 mhz uzeri ram yok ?

• >>>>MSI X370 GAMING PRO CARBON 1.82 BETA BIOS çıkmış.3200 mhz xmp1 de cold boot sorunum çözüldü.Direk açılıyor bilgisayar artık.
  • Merhaba arkadaşlar. Sipsrişi verdik 1 Haftaya kadar R5 1600x gelecek. Şimdiden anakart bakıyorum B350 çipsetler arasından Asus prime b350-plus almayı düşünüyorum. Bu anakarttan kullanan varsa tavsiye eder mi , kronik bir problemi yoktur inşaallah. Diğer önerilere de açığım. Teşekkürler.
  • listeye bakma fırsatım olmadı fakat oradaki liste firma tarafından denenmiş onaylanmış ramlerdir. Ben listeye sadık kalarak 2400 mhz lik ram aldım şu anda 2933 mhz de kullanıyorum bilginiz olsun. Riske girmek istemedim şahsen. Ama deneyip alabileceğiniz bir firma olursa en azından sizin için daha mantıklı bir hareket olacaktır. Zira ram kutusunun üstüne güvenlik bandı var ve bu bandı açmadan rami deneme şansınız yok. Hemen hemen bir çok firma da bu şekilde ürünü geri teslim almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Merhaba arkadaşlar. Sipsrişi verdik 1 Haftaya kadar R5 1600x gelecek. Şimdiden anakart bakıyorum B350 çipsetler arasından Asus prime b350-plus almayı düşünüyorum. Bu anakarttan kullanan varsa tavsiye eder mi , kronik bir problemi yoktur inşaallah. Diğer önerilere de açığım. Teşekkürler.

Asus prime b350-plus önermiyorum, son yayınlanan bios ile de denemeler yaptım, henüz stabil denebilecek düzeyde değil gördüğüm kadarıyla

msı b350 pcmate bile daha stabil bir model, imkan varsa b350 tomahawk da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Merhaba arkadaşlar. Sipsrişi verdik 1 Haftaya kadar R5 1600x gelecek. Şimdiden anakart bakıyorum B350 çipsetler arasından Asus prime b350-plus almayı düşünüyorum. Bu anakarttan kullanan varsa tavsiye eder mi , kronik bir problemi yoktur inşaallah. Diğer önerilere de açığım. Teşekkürler.

Asus prime b350-plus önermiyorum, son yayınlanan bios ile de denemeler yaptım, henüz stabil denebilecek düzeyde değil gördüğüm kadarıyla

msı b350 pcmate bile daha stabil bir model, imkan varsa b350 tomahawk da olabilir

İlgin için sağol hocam. Listeden eledim o zaman bu modeli. Aslında MSİ anakartlara karşı soğukluğum var ama Tomahawk serisi stabilse tabiki tercih ederim. Önerin için teşekkür ederim. En çok çekindiğim şey Ram uyumsuzluğu sebebi ile sistemin açılmaması. Keşke aldığım yer anakartın biosunu günceleyip gönderebilse.

• quote:

quote:

Asus prime b350 plus alacaktım ama inventus'la telefon görüşmemde de tavsiye edilmedi. Sorun çıkar demiyorum ama çıkma ihtimali diğerlerine oranla daha fazla dedi. Ancak yakın fiyat aralığında pc mate var sadece o da pek hoşuma gitmiyor mecburen bunu alıcam sanırım. Şu an 1600 ile uyumlu çalışacak 8 gb ram öneriniz nedir ? Bios güncellemerinden sonra ram sorunu düzeldi falan deniliyordu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: soter1907

quote:

quote:

Asus prime b350 plus alacaktım ama inventus'la telefon görüşmemde de tavsiye edilmedi. Sorun çıkar demiyorum ama çıkma ihtimali diğerlerine oranla daha fazla dedi. Ancak yakın fiyat aralığında pc mate var sadece o da pek hoşuma gitmiyor mecburen bunu alıcam sanırım. Şu an 1600 ile uyumlu çalışacak 8 gb ram öneriniz nedir ? Bios güncellemerinden sonra ram sorunu düzeldi falan deniliyordu ?

KINGSTON HX424C15FR2/8 HyperX Fury Red

KINGSTON HX426C16FR2/8 HyperX Fury Red

bu iki modelde 8gb tek modülde sorunsuz çalıştırdığım modeller

• soter1907 S kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-1x8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html

https://www.incehesap.com/corsair-vengeance-lpx-cmk16gx4m2b3200c16r-fiyati-33363

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 25 Temmuz 2017; 11:36:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soter1907

quote:

quote:

KINGSTON HX424C15FR2/8 HyperX Fury Red

KINGSTON HX426C16FR2/8 HyperX Fury Red

bu iki modelde 8gb tek modülde sorunsuz çalıştırdığım modeller

Teşekkürler cevap için. Sanırım G Skill modelini alacağım. Son bir kez daha sormuş olayım Asus prime b350 plus modelini tercih etsem şu an ne gibi bir sorunla karşılaşma olasılığım var ? Asus'u bu kadar istememin sebebi de ses yongasının daha iyi olması. Bugün siparişi vericem ya msi pc mate ya da asus prime plus alacağım.

• Gigabyte x370 gaming 5 kullanan varmı aranızda tavsiye edebileceğiniz bir anakartmı?
  • white_power kullanıcısına yanıt
    x370 bilmem ama b350m mpdeli bile bu denli başarılı bir iş çıkarıyorsa kesinlik sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
  • Selamlar

Msi a320m gaming pro anakart ve ram olarak da gskill ripjawsv 8gb 3000mhz cl 15 aldim ram daha elime ulasmadi uyum sorunu yasarmiyim 3000mhz de calisirmi arastirdim ama hicbir sonuca varamadim anakartin sitesinde uyumlu ram ler gibi birsey bulamadim ram koduF4-3000C155-8GVRB anakart en son 29.06.2017 de agesa 1.0.0.6 guncellemesi almis.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.