Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HARBINGER kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki 90 derece döndürebilme şansım yok elimdeki kit yüzünden. Bende öyle düşünüyorum, sıcak havayı üflüyor ve derece arttıkça artıyor.

Kasanın üstünde boşluk var, az önce 2 tane low profil 12 cm fan ekledim. İlk prime95 testine göre 10 derece düşüş gözlemliyorum. Sanırım bu şekilde kullanmaya devam edicem, aynı sorunla karşılaşan arkadaş olursa buradan bilgilenebilirler.
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    linkini attığım yorum hakkında ne düşünüyosunuz.

birdde misal i5 6600 ve 6600 k işlemcileri ile ryzeni kıyaslarsak pc açılışı,dosya aktrımı günlük kullanım gibi şeylerde yavaşlama donma vs olurmu yoksa 6600 de nasılsa 1600 de de öylemidir
    MSI X370 GAMING PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart nasil oneririrmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimcv kullanıcısına yanıt
    1600x veya 1600 fazla bu anakart bence degmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcv

MSI X370 GAMING PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart nasil oneririrmisiniz.

b350 gaming pro carbon, tomahawk yada pcmate olabilir , bütçeniz hangisine uyuyorsa tercihinizi ona göre belirlersiniz, duruma göre bütçenizi belleğe ve soğutucuya yönlendirirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkisaca.bc

linkini attığım yorum hakkında ne düşünüyosunuz.

birdde misal i5 6600 ve 6600 k işlemcileri ile ryzeni kıyaslarsak pc açılışı,dosya aktrımı günlük kullanım gibi şeylerde yavaşlama donma vs olurmu yoksa 6600 de nasılsa 1600 de de öylemidir

soket değişimi için diyorsanız 2020 ye kadar aynı sokette gidecek gibi görünüyor amd

bunun haricinde 1600 ün saat hızına dokunmasanız bile 6600 ve 6600k dan (opt. özürlü bir uygulamaya denk gelmediğiniz müddetçe) daha iyi sonuçlar alırsınız

6600 ve 6600k nın sanal izlekleri de yoktur bu yüzden artık yeni oyunlarda cpu kullanımları %100 lere vurmaktadır, bu yüzden teorik olarak artık yetersiz işlemcilerdir
    Hocam alakasız olcak ama 1600 yanına bir tane kablosuz klavye mouse set aldım gang marka xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 14 Temmuz 2017; 1:31:24 >
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere GA-AB350M-Gaming 3 sahibiyim. Şimdi bu anakart sli veya crossfire hangisini destekliyor? Ben bir bilgi bulamadım. Amaç kısıtlı bütçe sebebiyle orta seviye bir kart alıp ilerleyen zamanlar da aynı karttan bir adet daha almak.

Ekleme: Yabancı kaynakları araştırdım ve sadece crossfire desteğinin olduğu belirtilmiş. Hatta başlar da çoklu ekran kartı kullanımı ihtimali yokmuş ama ne olduysa bari bizim ürettiğimiz ekran kartlarıyla crossfire yapsınlar gibisinden insafa gelmişler galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 14 Temmuz 2017; 2:13:16 >
  • Arkadaşlar 1700 işlemci için Asus Prime B350 Plus anakart uygun mudur?

Önerebileceğiniz F/P başka anakart var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bitti_rüya

Arkadaşlar 1700 işlemci için Asus Prime B350 Plus anakart uygun mudur?

Önerebileceğiniz F/P başka anakart var mı?

msı b350 pcmate yada b350 tomahawk stabilite yönünden daha iyi bir seçenek olur , asus olsun derseniz b350-f strix tercih edersiniz
  • umtcnakt U kullanıcısına yanıt
    ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

umtcnakt,

Yukarıdaki resimde kırmızı ile işaretlediğim braketleri sökmelisin.
    Soğutucunu ondan sonra kasanın egzoz fanına bakacak şekilde yeniden montaj yapmalısın.

• Silverstone AR01 için AM4 Bracket'i 7 temmuzda tayvandan kargolamış ücretsiz olarak bugün elime ulaştırdı. O kadar giydirip bezdirdim adamları nihayet göndermişler sağolsunlar Vidasına kadar alırım artık
    r5 1600 beni her türlü götürürmü. şuan i5 2500 kullandığımı düşünürsek onu geçermi ve ben bu performans farkını gözle görürmüyüm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkisaca.bc

r5 1600 beni her türlü götürürmü. şuan i5 2500 kullandığımı düşünürsek onu geçermi ve ben bu performans farkını gözle görürmüyüm ?

gözle görülür şekilde perf. farkını hissedersiniz
  • ben 10 bin fiyat yapacam alsam mı almasam mı karar veremedim ryzen 1600 ekran kartı 1080 alacam genelde çok para vermek istemedim gtx 1050 ti düşündüm youtube bakdım gtx
    1050 ti 50 fps ama 1080 de 120 fps sırt oyun için alacam birtürlü karar veremedim 7700k oyun kralı diyorlar ama en kralı hangi işlemci ki arkadaşlar
  • ender544 E kullanıcısına yanıt
    Monitörünüz ne öncelikle onu belirtin. Şöyle ki 1080p 60 hz lik bir monitör için 1080 ve 7700k düşünmek gereksiz olur. Eğer 144hz gibi bir yenileme oranına sahip monitörünüz var ise ryzen 1600 yerine 1700 veya 1800x bakabilirsiniz. 1080p de 7700k birçok oyunda %10-20 arası fark verebiliyor fakat 2k-4k ya çıkınca fark kalmıyor diye biliyorum yinede siz araştırın tekrar incelemelere videolara bakabilirsiniz. Ben r5 1500x gtx 1050 ti ile 1080p 60 hz monitorum var birçok oyunda yüksek ayarlarda 60 fps üstü alıyorum özellikle online oyunlarda. CSGO, DOTA2, R6, GTAV vb gibi. Oynadığın oyunlara göre pm at net bir cevap verebilirim.
  • kral_besiktas K kullanıcısına yanıt
    Bracket falan sökerek olmaz o iş.
    Nero 3 ü AMD sisteme dediğin şekilde takan 1 kişi bile çıkmadı daha
  • ender544 E kullanıcısına yanıt
    R5 1600 + gtx 1070 kullanıyorum 144hz monitör ile gayet yeterli.

• Yahu arkadaslar merak ettiğim bir sorum var. Bende yeni makine topluyorum ve hep intel aldım. Ancak bu defa fikrim degisti. Amd R5 1600 alicam ancak kasa corsair R100 vs600 600w 80plus, ssd samsung evo m2 250 gb, ram hyperx 8 gb 2400 mhz kingston, gpu onceden aldığım asus geforce 750 ti strix aldım. Simdi r5 1600 e herkez orta sınıf ana kart yazmış lakin ne derseniz deyin "paran mı cok, işin mi yok" 36 yasında calısan bir vatandaş olarak asus crosshair mi yoksa msi x370 titanyum mu? Bu iki ana kartın hangisini neden tercih ederdiniz. Sizlerin yorumlarına gercekten deger veriyorum ve ikilemim cok buyuk 1.200 tl lik bir ikilem. Simdiden tesekkurler. Not lutfen bu iki markadan birini yazın 3. bir secenegim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.