Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    programa kodunu girerek öğrenebiliyorsunuz diye kalmış aklımda ryzen konularının birinde bahsedilmişti
  • AMD ve rekabetin tüketiciye kazandıracağına inanan kullanıcılar sayesinde sektöre hareket geldi.

Arkasına aldığı rüzgarla böyle devam ederse max 10 yıla süper bilgisayar gücünde işlemleri çalışma odalarımızda barındırıyor oluruz.

Günümüzde pejo - ducati görselleri ile alınan render karşılaştırmaları yerine

max 5 6 aylık asgari ücretle toplanan pc lerde

Yıldız çarpışmaları - galaksilerin oluşumu - karadeliklerin hareket ve etkileri üzerine bench alırken çayımı yudumlamayı 4 gözle bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 26 Eylül 2017; 22:1:22 >
  • Şu ramlari "http://www.teknobiyotik.com/catalog/product/view/id/21195/s/team-ddr4-8gb-2x4gb-2666mhz-overclocking-dark-t-force-gaming-sogutuculu-dual-channel-ram-kit-1-2v-tm4d266642rd/category/317/ "

AMD Ryzen 5 1600 işlemci + Wrait Cooler
    ASUS ROG STRIX B350-F GAMING - AMD B350 AM4 DDR4 Anakart ( 568,92 TL )

Bu sistemle kullanabilir miyim acaba sorunsuz? Ve Anakart için gereksiz fazla mı ödüyorum dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: selahattın ısık

AMD ve rekabetin tüketiciye kazandıracağına inanan kullanıcılar sayesinde sektöre hareket geldi.

Arkasına aldığı rüzgarla böyle devam ederse max 10 yıla süper bilgisayar gücünde işlemleri çalışma odalarımızda barındırıyor oluruz.

Günümüzde pejo - ducati görselleri ile alınan render karşılaştırmaları yerine

max 5 6 aylık asgari ücretle toplanan pc lerde

Yıldız çarpışmaları - galaksilerin oluşumu - karadeliklerin hareket ve etkileri üzerine bench alırken çayımı yudumlamayı 4 gözle bekliyorum.

böyle giderse daha çok beklersin adamlar hala clod boot sorununu çözemedi millet 1000 tl verip 3200 mhz ram aldı ram 2133 mhz de stabil çalışıyor sadece bence amd am4 te şuanki kıytırık ram sorunuyla fiyaskodur

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Acele edip fahis fiyatlara kendinizi mahkum edeceginize amd alip yazilim guncellemeleri ile iyice olgunlasan donanimin keyfini surun.

Amd nin son sansi ve tuketiciyi sorunlarla basbasa birakma luksu yok.

Ryzen lerin bi kac ayda sirf yazilimla geldigi nokta ortada.

Ayrica bu islemcilerin kullanildigi sistemlerde kas gucu ram bandwichten daha onemlidir.

4.5Ghz o.c edilmis 6800k ile 2133-2400mhzz ecc ram kullqniyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım dediğin gibi olur çünkü asusun en tepe modeli olan anakartta ram sorunları devam ediyor vaat edilen stok ram hızı olan /2666/2400 mhz de bile pc clod boot yapıyor 3200 mhz yi geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

umarım dediğin gibi olur çünkü asusun en tepe modeli olan anakartta ram sorunları devam ediyor vaat edilen stok ram hızı olan /2666/2400 mhz de bile pc clod boot yapıyor 3200 mhz yi geçtim

Asus tur ne yapsa eridir.

CH6 çıktığında 2133mhz de çalışamıyordu.

Şimdi 4000 sınırına dayandı..

2.Cİ NESİL RYZEN FOREVER..

Bu forumda birileri asus önerip önerip duruyor bence amd tarafinda asusdan uzak durmak gerekir bide ekliyeyim bunlar zen 4 telefon aldm telefon surum yukseltilmiordu servise yolluyorum bana kufreder gibi fabrika ayarina geri yukluyup geri yolluyordular.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Bu forumda birileri asus önerip önerip duruyor bence amd tarafinda asusdan uzak durmak gerekir bide ekliyeyim bunlar zen 4 telefon aldm telefon surum yukseltilmiordu servise yolluyorum bana kufreder gibi fabrika ayarina geri yukluyup geri yolluyordular.

am4 te asustan uzak dur dersen şuan katılırım ama am3 de 15 yıl 2 asus anakart kullandım hala sorun yok anakartta asustan şaşmazdım ama am4 te yanılttı gibi şuan beni
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    ryzen anakartlar içinde en iyisi asus şu an
  • valla bu sorunu çözemezse yemişim 2.Cİ NESİL RYZENİ yüzüne bakmam artık şuan da 3200 de bırak 2400 mhz de bile cold boot yapıyor biosda 4000 mhz gösterse ne yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Ekim 2017; 20:21:27 >
    ben yeni biosla düzeleceğini umuyorum: kötümser değilim. 9920 ile sorunsuz kullanıyorum şu an ramlerde 3200
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    inşallah umutluyuz yine de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

am4 te asustan uzak dur dersen şuan katılırım ama am3 de 15 yıl 2 asus anakart kullandım hala sorun yok anakartta asustan şaşmazdım ama am4 te yanılttı gibi şuan beni

Asus Amd tarafinda r9 280x den sora bozdu kendini halbuki öncesinde anakartlarda ekran kartlarida en sorunsuz olanlarıydı.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    kendisi kaybeder
  • quote:

kendisi kaybeder

kaybeden amd olacaktır benim gpu mu cpu mu satsınlarda nasıl satarsa satsınlar kafasında ama kafası basmıor işte nasıl bir şirketse sorun yaşayan adam amd den tamamen uzak duruyor.
    valla ben 2400 mhz ramleri 3000 mhz de kullanıyorum sorun yok anakart gigabyte ab350m
  • oda doğru haklısın amd de kaybeder sonuçta intelde asusta sorun pek yok ama bu sorun am4 ile başladı belki çözülür eğer çözülmezse dediğin gibi amd daha çok kaybeder

@Free WiLL evet gigabyte de çözülmüş sanırım clod boot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Ekim 2017; 0:35:12 >
  • Testleri yayınlamaya başladım arkadaşlar, fırsat buldukça eklemeler yapacağım

Test Sistemi

AMD Ryzen Threadripper 1950x @4.05Ghz

ASUS PRIME X399-A

G.Skill Trident-Z 32GB (4X8GB) 3200Mhz CL15 Quad Channel

NZXT Kraken X62

AMD Radeon VEGA 64

Cinebench R15

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

Cpu-Z Bench :https://valid.x86.fr/u3kjwc

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

V-Ray Benchmark

Ryzen Blender (Sample 150/Default)

Aida64 Bellek Okuma / Yazma / Kopyalama / Gecikme

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

Cpu Queen / Cpu PhotoWorxx / Cpu Zlib

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

Cpu Aes / Cpu Hash

Fpu Vp8 / Fpu Julia / Fpu Mandel

Fpu Sinjulia / FP64 Ray-Trace

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 23 Ekim 2017; 22:33:59 >

• Oyun testlerini bekliyorum diyecektim de öncelik bu değil bu işlemci için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 23 Ekim 2017; 19:22:11 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.