Bildirim
amd sempron 2500+
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
FSB değerini 166 yap.Zaten çarpan sabittir.hızını kendi ayarlar. -
bende o anakartta fsb değiştirecek yer bulamadım yani var ama aktif değil... -
o zaman jumper mevcuttur
kitapçıktan nerde olduğuna bak,ordan auto seçneğini seçersen kendisi ayarlar otomatikman. -
166 da 1750 mhz oldu 200 yapsam sorun cıkarmı
tesekkurler. -
arkadaslar ben 200 yaptım ama bilgisayar acilmadi.su anda 11750 mhz de calisiyorum bunun baska bir yolu varmi ?
tesekkürler, -
!!!! pardon 11750 yazmışım. 1750 Mhz olacak
tesekkurler... -
bendede 1750 mhz de çalışıyor eğer cpu ısı değerlerini kontrol edip bakarsan bi problem olmazsa hiç bir sorun olmaz -
175 -180 fsb bunları dene bakim n olcak ama o anakart pek sağlıklı deel -
fsb biostan ayarlayamıyorum kartın üstünde switcler var. sadece 133/166/200 secenekleri mevcut.degistirebilecegim baska parametre varmı. tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X