Şimdi Ara

Amd Sempron 2800+ 64 BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün amd sempron 2800+ 64 bit ve epox 8kda3i anakart aldim bir süre idare etsin diye. beklediimden daha iyi bir performans beni sasirtti. aranizda bu islemciyi kullanan var m1?

• ANKARTI NERDEN ALDIN VE FİYATI NEDİR
  • 64+kdv, goldbilgisayar. agp voltaj ayar1na kadar tum overclock ayarlar1 var. pci frekans1 fsb den bag1ms1z ayarlabiliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weber -- 21 Aralık 2005 19:28:27 >
  • peki bişe sorucam revizyonu kaç yada şöle diyim anakartın üzerindeki soğutucu büyük olandanmı küçük olandanmı
  • senin resimdekilerden hangisi

• Kardeş güle güle kullan ama merak ettim 100000'in (yüzbin) faktöryelini kaç saniyede alıyor, bi hesaplatabilir misin?
  • Çok iyi yapmışsın bence Sempron 64 lerde alınacak tek işlemci 2800+ dır fiyat performans nede olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önceki islemcim atlon xp 2000+@2800+ idi ona göre daha hizli, özellikle acilista. sanrim 2400 mhz kadar overclock olur bunu stok fanla yapanlar var. zaten hemen hic isinmiyor.

rev 3.x(üstteki resim, büyük sogutucu).

takip ettigim kadariyla bu anakart soket 754 için en iyisi. soket 754 gayet yeterli çünkü soket 939 da tarihe karisabilir yakin zamanda, soket 940 yayg1nlasana kadar bu bizi idare eder. fiyat performans oran1 soket 939 lara göre çok daha iyi. bu arada kart1n yap1s1 kaliteli. üzerinde iki digit bios göstergesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weber -- 21 Aralık 2005 22:25:25 >
  • Güle güle kullan dostum,bence de bu işlemci seni uzuuun bi süre idare eder...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.