Şimdi Ara

AMD - SEMPRON 3000+ AM2 mu INTEL - P4 524 3000 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,bi kardeşimize sistem toplayacağım.bütçe sınırlı.bu yüzden bu iki işlemciye göre sistem toplayacağım.
    sizce bunlardan hangisi daha performanslı bir sistem oluşturur.Oyun çok az oynayacak.genelde net amaçlı ve office uygulamaları.sizinde bir fikrinizi almak istedim.
    size göre, sistemi yapılandıracağım.ben karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_samurai -- 15 Ekim 2006; 0:29:15 >

• amd 3200 am2 de ucuz anakar olarakta asus 66 $lık via cipli anakatını önere bilirim intelin işlemci olarak 531 önerirdim ama piyasada
    yok

intel in piyasada ucuz düzgün işlensini bulmak artık zor gelmesi uzun sürer
  • AMD 3000 sempron tabii ki(AM2)
  • sempron tabiki boardlarıda ucuz baya bir para cebinde kalır ma bence biraz daha yüklen x2 3600+ çift çekirdek al 140 usd hepi topu yoksa semprondan şaşma 32 - 64 bitte çok ama çok iyiler kendi segmentlerinde..
  • o ikisi arasında sempron 3000+ ama sen hazır fiyatları ucuzken amd 3000+ (athlon) al
  • AMD AM2 Tabiki
  • intel amd ye göre biraz pahalı aynı zamanda intelin 5xxx serileri biraz fazla sıcak kanlı onun için tercihini amd den yana yap ama tavsiyem athlon semprondanda vazgeç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sempron net ve ofis uygulamları dahil her işini görür,neredeyse hiç ısınmaz dolayısı ile gayet sessiz sistemler kurulabilir.

oyunlardaki yeterliliği de zaten biliniyo.
  • sempron 3000+ ile athlon 3000+ arasında çok az bi fiyat farkı var bence athlon64 3000+ seçilmeli aradaki fiyat farkına kesinlikle değer!
  • %100 AMD3000
  • sistem monitor dahil 650-660ytl civarı olduğu için sempron seçeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.